Lee Jun Young (Jun din U-Kiss) caută o nouă agenție, după ce contratul cu NH Media a ajuns la sfârșit

Lee Jun Young, cunoscut și cu numele de idol Jun din U-Kiss, este în căutarea unei noi agenții. 

Pe 4 august, o sursă din industrie a dezvăluit că Lee Jun Young a început căutările după ce contractul său exclusiv cu NH Media a ajuns la sfârșit în iunie. Cu Lee Jun Young, acum toți membrii U-Kiss sunt plecați de la NH Media. Agenția a declarat următoarele: „Este adevărat că contractul (cu Lee Jun Young) a ajuns la sfârșit, și noi discutăm despre o reînnoirea contractului. Noi susținem toate proiectele și filmările pentru drame pe care le are la moment.”

Lee Jun Young a debutat ca actor în drama de la tvN „Avengers Social CLub” în 2017, iar de atunci el și-a întărit abilitățile de actorie prin mai multe proiecte. El a apărut în „Goodbye to Goodbye” de la MBC, „Class Of Lies” de la OCN, „Good Casting” de la SBS, iar cel mai recent este apariția în drama de la KBS2 „Imitation”. De asemenea, el a avut o prezență impresionanță în „Swag Age: Shout Out, Chosun!”, și a câștigat premiul „Male Rookie Award” la „The 5th Korea Musical Awards”.

Se șrie că mai multe agenții de actori și-au arătat interesul în colaborarea cu Lee Jun Young, care se poziționează în industrie ca un actor tânăr demn de rolul principal. El a fost contactat de câteva agenții, dar Lee Jun Young încă nu a confirmat nimic.

sursa: allkpop

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s