Zvonul cum că Park Ji Hoon, ex Wanna One, și-ar fi înșelat presupusa iubita – a fost demonstrat ca fiind fals

Fostul membru Wanna One este acuzat că și-a înșelat presupusa iubita cu live streamer, dar fanii acestuia l-au apărat împotriva zvonului. Potrivit fanilor, aceste zvonuri există de acum doi ani, iar agenția lui, Maroo Entertainment, a anunțat că va lua măsuri legale față de persoanele care postează știri malițioase și împrăștie zvonuri.

Zvonurile au ca dovadă un clip, în care Park Ji Hoon îi spune streamer-ului – „Te iubesc”. Cu toate acestea, un fan a explicat că acele clipuri cu idoli unde își declară dragostea față de fani sunt ușor de obținut.

Fanul – „Dacă ai o cunoștință, chiar și dacă ești un simplu fan, idolii fac clipuri ușor pentru tine. De asemenea, și eu am primit un astfel de video prin intermediul unei cunoștinței de-a altei cunoștinței. Dacă te afli pe platoul de filmare, în camera de așteptare sau primești un autograf / faci poză, am auzit că idolii acceptă de obicei astfel de cereri.”

Totodată, persoană cu care și-ar fi înșelat presupusa iubita, a negat ferm, spunând – „Niciodată nu am spus așa ceva. Am primit multe mesaje… nu mă întâlnesc. Nici măcăr nu am timp să mă întâlnesc cu apropriații mei.”

Fanii mai susțin că acuzațiile vin din partea unui bine-cunoscut anti-fan al artistului.

Sursa: allkpop

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s