Yoon Kye Sang anunță că se va căsători!

Yoon Kye Sang Announces Plans For Marriage

Idolul devenit actor se va căsători cu iubita lui!

Pe 11 august, Yoon Kye Sang a anunțat cafe-ul său oficial știrile despre căsătoria cu prietena sa, CEO-ul unui brand de produse de frumusețe, cu cinci ani mai tânără decât el. El a spus: „Deși am atâtea laturi în care nu am experiență, am întâlnit o persoană cu adevărat prețioasă și am ajuns să stabilim o legătură bună”. În ceea ce o privește pe logodnica sa, Yoon Kye Sang a dezvăluit: „Este o persoană care încălzește locurile cu produse bune. Voi lucra și mai mult, deoarece zilele pe care le vom trăi în viitor vor fi mult mai importante decât zilele care au trecut.”

Agenția Yoon Kye Sang, JUST Entertainment, a lansat, de asemenea, o declarație oficială cu privire la viitoarea sa căsătorie.

Mai jos este o traducere completă a declarației:

Bună ziua. Acesta este JUST Entertainment.

Transmitem vești fericite cu recunoștință tuturor celor care i-au trimis multă atenție și dragoste actorului Yoon Kye Sang.

Actorul Yoon Kye Sang se va căsători cu persoana pe care o iubește. El a fost prezentat pentru prima dată viitoarei mirese, care este o femeie de afaceri cu cinci ani mai tânără decât el, de către o cunoștință și au început să se întâlnească la sfârșitul anului trecut în vederea căsătoriei. Recent, au primit permisiunea ambelor familii și au decis să facă pasul decisiv, dar intenționează să-și înregistreze căsătoria mai întâi, deoarece este dificil să organizeze prea curând o ceremonie de nuntă din cauza COVID-19.

Mai mult, este cererea respectuoasă a actorului Yoon Kye Sang de a evita ca viața de zi cu zi a miresei non-celebritate să devină haotică prin dezvăluirea informațiilor personale, din invadarea vieții private datorită interesului excesiv și multe altele. V-am fi recunoscători pentru toată înțelegerea voastră.

În prezent, actorul Yoon Kye Sang lucrează din greu la filmările pentru „Crime Puzzle”, o dramă care urmează să fie difuzată în a doua jumătate a anului. Yoon Kye Sang va continua să facă o impresie bună ca actor în viitor, așa că vă rugăm să-l susțineți foarte mult și vă rugăm să îi trimiteți binecuvântările actorului Yoon Kye Sang, care a întâmpinat o frumoasă schimbare în viața sa.

Mulțumim.

-De la JUST Entertainment.

În iunie, agenția lui Yoon Kye Sang a confirmat că actorul era într-o relație. Yoon Kye Sang a anunțat, de asemenea, relația sa, la cafeneaua fanilor, împărtășind că se întâlnește cu iubita cu sentimente bune. Potrivit rapoartelor, Yoon Kye Sang se va pregăti pentru ceremonia de nuntă după ce va încheia filmările pentru proiectul său actual.

Yoon Kye Sang a debutat în 1999 ca membru al grupului G.O.D.. Ulterior el s-a concentrat pe cariera sa actoricească, jucând în filme ca “Beastie Boys”, “The Outlaws”, “Mal. Mo. E – The Secret Mission” precum și în dramele “My 19-Year-Old Sister-in-Law”, “The Greatest Love” și “Chocolate.” În curând va apărea și în K-drama “Crime Puzzle.”

Felicitări și multă fericire în continuare!

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s