Ahn Bo Hyun este cuceritor în rolul unui dezvoltator de jocuri îndrăgostit lulea de Kim Go Eun în K- Drama “Yumi’s Cells”

Ahn Bo Hyun Is A Game Developer Who Only Has Eyes For Kim Go Eun In Upcoming Drama “Yumi’s Cells”
K-drama tvN “Yumi’s Cells” a împărtășit instantanee cu personajul lui Ahn Bo Hyun!

Realizată pe baza webtoon-ului cu același nume, “Yumi’s Cells” va spune povestea unei angajate obișnuite de la un birou pe nume Yumi – din punctul de vedere al multor celule ale creierului din capul ei, care îi controlează fiecare gând, sentiment și acțiune. Kim Go Eun va juca rolul principal al lui Yumi, o femeie obișnuită care se luptă cu exprimarea sentimentelor sale.

Ahn Bo Hyun va juca în dramă ca Goo Woong, un dezvoltator de jocuri cu o inimă caldă și sincer, care își ia munca foarte în serios. Epitomul unui student inginer, Goo Woong își trăiește viața după algoritmi raționali „Da sau Nu” – dar după ce o întâlnește pe Yumi, „placa de circuit” interioară începe să acționeze în moduri neașteptate.

Când i s-a cerut să descrie farmecele personajului său, Ahn Bo Hyun a ales „inocența” și „sinceritatea”.

Unii oameni l-ar putea vedea pe Goo Woong ca fiind frustrant sau s-ar putea să-l privească și să se gândească: „De ce este așa? ”, a spus actorul. „Cu toate acestea, el are ochi doar pentru o femeie și este un jucător direct care se gândește doar la munca care îi place. S-ar putea să fie fixat doar de un singur lucru, dar este un personaj care face tot posibilul pentru acest lucru. ”

Ahn Bo Hyun a spus mai departe că a încercat din răsputeri să recreeze personajul din webtoon-ul original.

„Am vrut să portretizez imaginea exactă la care oamenii se gândesc când aud „Goo Woong ”, a explicat el. „M-am gândit că, dacă aș surprinde trăsăturile definitorii ale lui Goo Woong, cum ar fi barba, părul lung și pielea cafenie, telespectatorii vor putea să se scufunde mai complet în dramă și să se bucure să o privească mult mai mult”.

“Yumi’s Cells” va avea premiera în data de 17 septembrie. Veți urmări serialul?

 

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s