Avocații lui Yang Hyun Suk neagă că acesta ar fi amenințat-o pe Han Seo Hee, martorul din cazul lui B.I

Yang Hyun Suk’s Legal Reps Deny He Threatened Informant In Case Involving B.I

Pe 13 august, Tribunalul Central din Seul a organizat prima audiere în procesul lui Yang Hyun Suk și B.I.

B.I este suspectat că a cumpărat marijuana și LSD  de la o cunoștință (denumită în continuare „A”) în 2016,  și că ar fi consumat drogurile. El a recunoscut deja unele dintre suspiciuni. În februarie 2020, s-a raportat că rezultatele sale la testele de droguri au ieșit negative.

Yang Hyun Suk este suspectat că a înșelat și amenințat-o pe victima „A” în 2016 pentru a-și schimba declarația despre cumpărarea și consumul de droguri ilegale de către B.I și de încercarea de a acoperi ancheta. „A” și-a schimbat mărturia, iar B.I a fost achitat de acuzațiile sale În acel moment.

Pe 7 iunie, s-a dezvăluit că departamentul de crime violente din cadrul Procuraturii Districtului Central din Seul l-a acuzat B.I  de încălcarea Legii privind controlul narcoticelor, etc. la 28 mai. În aceeași zi, Yang Hyun Suk a fost acuzat pentru amenințarea cu represalii. Ambii au fost inculpați fără arestare.

Yang Hyun Suk nu a fost prezent la prima ședință, deoarece un inculpat nu este obligat să participe până la data deciziei finale a instanței. Procurorii și reprezentanții legali ai lui Yang Hyun Suk au împărtășit opiniile cu privire la această problemă și au discutat programul proceselor ulterioare.

Procurorii au declarat: „După ce a primit un raport de la angajatul YG Kim despre declarația poliției „A”, Yang Hyun Suk a chemat-o pe „A” la clădirea companiei și a amenințat-o să-și retragă mărturia despre B.I și să facă o declarație falsă.” Au subliniat că Yang Hyun Suk îi spusese lui „A”, „Trebuie să fii un copil bun. Pot citi toate rapoartele. Va fi ușor să te omor (distrug).”

Ca răspuns, reprezentanții legali ai lui Yang Hyun Suk au susținut: „Negăm toate acuzațiile”. Ei au adăugat: „Este adevărat că s-a întâlnit cu Han Seo Hee („A”) și a vorbit cu ea, dar nu a amenințat-o niciodată și nu a forțat-o să facă declarații false.”

Când instanța a întrebat dacă Yang Hyun Suk dorește un proces cu participarea cetățenilor, reprezentantul său legal a răspuns: „El nu vrea”.

În aceeași zi, Kim, care a fost acuzat că a fost complice al lui Yang, a negat și el acuzațiile, iar Lee, care a fost acuzat că i-a ordonat lui „A” să părăsească țara, a fugit din țară, așa că instanța a decis să ia în considerare emiterea unui mandat de arestare.

Tribunalul va organiza o nouă audiere pe 17 septembrie și va începe un proces oficial în octombrie.

 

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s