Hyeme fusese măritată pe ascuns în timpul carierei sale de idol ca membră a Black Swan

hyeme icon | Icon, Fashion, All icon

Nici măcar casa de discuri a artistei nu a știut de mariajul fostei membre Black Swan.

S-a dezvăluit că Hyeme, care a părăsit grupul Black Swan din cauza unui scandal de fraudă, fusese căsătorită în secret în timpul în care activa alături de trupă și se află în prezent în mijlocul procedurilor de divorț. Anterior, s-a zvonit că ea a fost întreținută de un fan care a sprijinit-o financiar în perioada ei de idol și a părăsit grupul, deși a negat aceste afirmații.

Potrivit reprezentanților legali, un bărbat de 30 de ani a intentat un proces de divorț împotriva lui Hyeme. Potrivit soțului, cei doi s-au căsătorit legal în luna iunie a anului 2020. Hyeme părăsit Black Swan abia în noiembrie 2020, la 5 luni de când se măritase, la scurt timp după ce a izbucnit scandalul ei. În prezent, cuplul a împlinit mai mult de un an de la căsătorie. Soțul a susținut că mariajul lor a fost distrus din vina lui Hyeme.

DR Music, fosta agenție a lui Hyeme, a declarat că au putut să o contacteze pe Hyeme și că contractul ei exclusiv a luat sfârșit. Ei susțin că nu știau nimic despre căsătorie și că, dacă ar fi știut, ea nu ar mai fi făcut parte din grup. DR Music are toate drepturile de a o da în judecată pe Hyeme și de a-i cere despăgubiri.

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s