BewhY spune că cel mai mare dușman al său este versiunea lui din 2016

Artistul a dat un răspuns neașteptat și extrem de profund atunci când a fost întrebat care este cel mai mare rival al său.

În data de 17 august, Rolling Stone Korea a lansat un interviu cu rapperul coreean, BewhY, pe pagina lor oficială. BewhY a revenit recent cu noul său album, intitulat „032 Funk”, cu doar puțin timp înainte de a se înscrie în serviciul militar obligatoriu.

El a dezvăluit cum are de gând să promoveze „032 Funk” și modul în care pregătește în prezent lansarea unui album de compilație pentru întreaga companie Dejavu Group (casa sa de discuri). Mai mult, el a împărtășit povești memorabile din procesul de producție al noului său album, lucrurile pe care vrea să le experimenteze după întoarcerea din armată, a vorbit despre aspectele care s-au schimbat de la lansarea primului său album solo, „Time Travel”, în urmă cu șase ani, și multe altele.

Printre acestea, BewhY a discutat și despre metoda sa de a scăpa de sentimentele împovărătoare și de a renunța la aspectele plăcute ale capcanelor care îi ușurau viața. El a declarat: „În loc să mă compar cu alți artiști, mă compar mai des cu versiunea din 2016 a rapperului BewhY. Poate că acesta e motivul, dar mă simt extrem de împovărat. În fine, depășirea versiunii mai vechi ale mele nu este singurul lucru care este important pentru mine, dar este ceva extraordinar, care poate fi făcut în multe feluri„. El a continuat să dezvăluie modul în care găsește plăcerea în această competiție cu sine însuși, spunând: „Mereu îmi închipui că adversarul meu este BewhY din 2016. Cred că acesta este cel mai mare avantaj pe care îl am, fiind ceea ce mă ajută să-mi îmbunătățesc abilitățile”.

Întregul interviu poate fi accesat de pe pagina oficială de internet al publicației.

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s