Mina (ex-AOA) spune că își va șterge contul de Instagram

Fosta membră a grupului AOA intenționează să își șteargă contul de Instagram.

În data de 8 septembrie, Mina a decis să își facă din nou vocea auzită pe Instagram, după ultima postare care a venit ca răspuns la controversa dintre ea și presupusa sa agresoare, Jimin. După cum a fost raportat anterior, Dispatch a dezvăluit recent o transcriere a unei înregistrări audio și câteva mesaje text care le implicau pe cele două și pe celelalte membre AOA.

În ultima sa postare pe Instagram, Mina a explicat din nou mesajele dintre mama sa și fostul ei iubit, apoi a spus că își va șterge contul. Traducerea o aveți mai jos.

Nu mai pot posta, așa că vă spun asta și șterg contul mâine. În primul rând, am verificat fotografiile și videoclipurile primite de Yoo și cât de serioase erau acestea. Arătau doar starea mea. Nu existau alte cuvinte, iar textul acela a fost tot ce am scris. Nu a existat nicio amenințare. Nu a existat nicio amenințare de sinucidere.

Acțiunile și remarcile mele au mers prea departe, indiferent de sentimentele rele pe care le-am avut după ce am părăsit AOA. Cu toate acestea, aș vrea să fie dezvăluite înregistrări audio și videoclipuri, nu transcrieri. Nu cred că are cineva videoclipul, nu? Au fost atât de multe părți editate în acea transcriere, dar am promis că iert totul dacă primesc o scuză sinceră. Cu toate acestea, din punctul meu de vedere, ceea ce am primit nu a fost o scuză sinceră, iar acei 10 ani au fost mult prea lungi și dureroși pentru mine.

După cele întâmplate, toate acțiunile mele, inclusiv mesajele, au devenit mai violente deoarece am devenit și eu foarte răzbunătoare și am vrut să le plătesc tuturor cu aceeași monedă. Observațiile mele și acele acțiuni pe care nu trebuia să le fac au mers mult prea departe. Am rănit mulți oameni. Îmi pare rău, dar acum nu mai sunt legată de trecut. O să îmi închid conturile de pe social media, deocamdată. Dacă aș avea o șansă, sper că vom avea curând un loc pentru a putea comunica din nou.

sursa: allkpop

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s