Park Soo Young (Lizzy) își cere scuze după accidentul de mașină în care a fost implicată

Park Soo Young (Lizzy) Tearfully Apologizes For Her Drunk Driving Incident

Actrița vorbește cu fanii și își cere scuze după ce a urcat la volan sub influența alcoolului.

În data de 19 mai, Park Soo Young (Lizzy) a fost reținută de poliție după ce a urcat la volan în stare de ebrietate și a lovit un taxi în timp ce conducea în zona cartierului Cheongdam, Seul. La acel moment, alcoolemia ei era de 0,08%, ceea ce a fost suficient ca autoritățile să îi suspende permisul de conducere.

Mai apoi, în data de 1 iulie, sursele juridice au raportat faptul că a șaptea divizie penală a Procuraturii Districtului Central din Seul a acuzat-o pe Park Soo Young pentru încălcarea Legilor privind traficul rutier. În data de 14 septembrie, actrița a susținut o transmisie live pe Instagram, acolo unde și-a cerut scuze fanilor.

Aceasta a spus: „Inițial voiam să îmi cer scuze în scris, însă nu credeam că ar fi suficient. Așa că susțin o transmisie live pentru a vă spune că îmi pare rău. Acum, viața mea s-a terminat. Este adevărat că am dezamăgit pe toată lumea cu fapta mea. Șoferul din taxi nu a fost atât de rănit, însă articolele au fost scrise într-un mod diferit. Oamenii își doresc să mor și îmi spun lucruri de genul. Oare nu le este deloc greu în viață? În această situație, există mulți oameni care îmi spun să o duc la extrem. Am făcut ceva foarte greșit și știu asta. Îmi pare nespus de rău.”

sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s