Cha Eun Woo din ASTRO vorbește despre dorința de a munci mult și altele

ASTRO’s Cha Eun Woo Shares Thoughts On 1st Public Broadcast Win, Desire To Work, And More

Idolul a participat recent la un pictorial realizat de revista Harper’s Bazaar!

În calitate de ambasador Burberry, Cha Eun Woo din ASTRO a impresionat toți membrii personalului de pe platou datorită aspectului său uimitor, dar și atitudinii sale politicoase din timpul ședinței foto.

În cadrul interviului ce a urmat mai apoi, idolul a discutat întâi despre vârsta sa. Acesta a spus: „Anul trecut, mă gândeam că aștept cu nerăbdare să împlinesc vârsta de 30 de ani. Cu toate acestea, în prezent mi se pare că și vârsta de 25 de ani este una la fel de bună. M-am gândit că aceste clipe pe care le trăiesc nu vor mai reveni niciodată, așa că trebuie să mă bucur de ele.”

Mai apoi, Eun Woo a spus că pofta sa de muncă reprezintă baza sa. A explicat: „Dorința mea de muncă este mai mare decât a oricărei alte persoane. Să fiu sincer, există multe momente în care simt că mi-am pierdut calea sau nu știu ce să fac în continuare. Când sunt așa, îmi imaginez viitorul pe care îl vreau, apoi urmez pașii pe rând. Simt că gestionarea minții și a emoțiilor mele este un lucru cu adevărat important. De aceea, mă gândesc mult la luarea unor decizii și mă axez pe concentrare. Cu alte cuvinte, merg doar înainte!”

Mai apoi, artistul a vorbit despre activitățile promoționale ale grupului ASTRO în cadrul postului de radio „After Midnight”, care a adus trupei primul câștig într-o astfel de televiziune radio.

Legat de această realizare, a împărtășit: „Au existat multe promoții în care aveam diverse emoții. Am avut sentimente mixte când am câștigat locul întâi, lucru pe care mi l-am dorit mult. Sunt fericit, dar nu vreau să arăt cât de mult îmi place acest lucru. Am câștigat acest premiu după șase ani de la debutul ASTRO, iar în acest timp au venit mulți colegi juniori. Vreau să fiu demn de respect în fața lor. Dar în interiorul meu, m-am bucurat enorm.”

sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s