Noua dramă cu Chani din SF9 și Eunseo din WJSN anunța data premierei + dezvăluie posterele

SF9’s Chani And WJSN’s Eunseo’s New Fantasy Romance Drama Announces Premiere Date + Reveals Posters

În data de 17 septembrie, Kakao TV a anunțat că viitoarea dramă a celor doi idoli va avea premierea pe 6 octombrie.

Jinx” este o dramă în genul fantezie romantică cu Chani ca Kyu Han, un student aparent obișnuit, blestemat să aibă ghinion. De fiecare dată când strănută, lucrurile merg exact opusul a ceea ce speră, experimentând tot felul de situații nefericite din viața de zi cu zi. Cu toate acestea, în ciuda ghinionului său supranatural, el alege în continuare să își încerce norocul cu iubirea sa neîmpărtășită, crezând că, dacă doar încearcă din răsputeri, nu este nimic ce nu poate face.

Chani a spus: “Deși Kyu Han mereu are parte de ghinion, nu își pierde niciodată perseverența și sinceritatea. Este un personaj care le va încălzi inimile telespectatorilor, în măsura în care am găsit calm când interpretam rolul. Pentru că este un personaj cu multe farmece, m-am distrat mult atunci când îl jucam și sper că telespectatorilor le vor plăcea să-l vadă.

Pe când, Eunseo va avea rolul lui Se Kyung, frumoasă, dar aparent rece colegă de muncă a lui Kyu Han, care este directă cu acțiunile și cuvintele ei. Deși pare distantă și neinteresată de romantism, Se Kyung are o latura blândă ascunsă și se luptă în secret cu amintiri dureroase.

Eunseo: “Deoarece distribuția și echipa au filmat împreună într-un mediu jovial și prietenos, cred că telespectatorii vor putea să se bucure de vizionarea dramei. Vă rugăm să arătați mult interes pentru ‘Jinx’, care va avea premierea pe 6 octombrie.”

Kakao TV a publicat, de asemenea, două postere romantice pentru ‘Jinx’. Unul din postere îi arată pe Chani și Eunseo ținându-se de mâna stând pe două leagăne, pe când celălalt îi surprinde uitându-se unul la altul cu descrierea “Vom putea iubi?”.

După premierea pe 6 octombrie, serialul ‘Jinx’ va fi difuzat în fiecare miercuri și sâmbătă pe Kakao TV.

Sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s