Un ARMY internațional a dezvăluit numele „fratelui” lui J-Hope din BTS

BTS's J-Hope Makes Generous Donation To Help Children In Need | Soompi

J-Hope mereu îi tratează pe colegii săi din trupa BTS ca pe frații săi, dar are vreun frate real?

Se știe deja că acesta are o soră mai mare pe nume Jung Jiwoo, care a semnat recent cu Cube Entertainment. Precum și un tată care arată asemănător cu el, iar acest lucru ar fi putut face fanii confuzi!

În ceea ce privește faptul dacă J-Hope are un frate real, un ARMY internațional a fost complet confuz în privința acestui subiect și a căutat mai multe informații despre acesta!

Recent, un comentariu pe Weverse a atras atenția nu doar fanilor ARMY, dar și a lui J-Hope, când a pus întrebarea: cine este acest „Chuseok” despre care continuă să audă și care este relația sa cu Hoseok (numele real al lui J-Hope)?

Pentru cei ce nu cunosc, Chuseok este de fapt o sărbătoare coreeană de trei zile, sărbătorită la începutul toamnei, unde familiile se adună împreună pentru a mânca și a se simți bine împreună. Cu toate acestea, acest lucru nu a împiedicat un fan să adauge acest text hilar în partea de jos a profilului lui J-Hope pentru a confirma această afirmație extraordinară!

J-Hope nu s-a putut abține să nu se amuze și la urma urmei, nu va trece mult timp până când îl va „întâlni” pe Chuseok! Acesta a scris pe Weverse:

„Ne vom vedea în curând Chuseokie”

Deși J-Hope nu are de fapt un frate, ar fi amuzant să ne imaginăm dacă ar avea. Cu toate acestea, cu siguranță numele său nu ar fi Chuseok!

sursa: koreaboo

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s