BTS vine cu un mesaj de speranță pentru generația viitoare și cântă „Permission To Dance” la Adunarea Națiunilor Unite

Watch: BTS Shares Message Of Hope For The Future Generation, Performs “Permission To Dance” At The United Nations

Pe data de 20 septembrie, grupul BTS și președintele Coreei de Sud Moon Jae In au vorbit la Momentul Obiectivelor de Dezvoltare Durabilă (SDG Moment) la a 76-a sesiune a Anunării Generale a Națiunilor Unite.

Acesta a fost primul eveniment oficial pentru BTS, după ce idolii au fost desemnați reprezentanți prezidențiali de către președintele Moon Jae In săptămâna trecută.

La SGD Moment, membrii BTS au vorbit în numele persoanelor tinere ce trăiesc cu consecințele pandemiei COVID-19 și au trimis un mesaj de speranță pentru un viitor mai bun.

RM a spus: „Noi suntem astăzi aici să dezvăluim istorioarele generației viitoare. Înainte să venim aici, am întrebat persoanele tinere, în anii de adolescență și tinerețe din lumea întreagă despre ultimii doi ani și despre lumea în care locuim astăzi.” Jin a continuat: „Au fost perioade, în acești doi ani, când și noi ne-am simțit confuzi și tulburați. Dar aici sunt persoane care strigă cu lacrimi „Să trăim, să trăim acest moment cât mai bine.” Jimin a preluat: „EI nu au putut doar să stea în această perioadă din viața lor. Nu aveam pe cine da vina. Am fost aceleași persoane ce am fost ieri, dar lumea s-a schimbat de parcă am trecut brusc într-o lume paralelă.”

Jungkook  a declarat: „Am fost întristați să auzim știrile că ceremoniile de admitere și de absolvire au fost anulate. Este trist să pierdem momente care ar trebui de fapt să fie sărbătorite. Pentru noi, noi am fost dezamăgiți să anulăm turneul de concerte pe care l-am pregătit pentru atâta timp, și pentru o lungă perioadă de timp nouă ne-a fost dor de clipele când am dorit să fim pe scenă.” Suga a vorbit: „Am avut nevoie de timp să regretăm lucrurile pe care le-am pierdut din cauza pandemiei, și am avut timp să descoperim cât de importante sunt clipele pe care le-am considerat garantate.”

Jimin a arătat rezultatele campaniei #youthtoday pe care grupul a avut-o în rețelele de socializare, unde persoanele au trimis savurând momentele lor speciale. El a spus: „Au fost mulți care au arătat cum sunt ei în natură. Se pare că în ultimii doi ani, timpul petrecut în natură a devenit mai special.”

J-Hope a adresat problemele ecologice: „Am vorbit despre regret, dar e greu doar să gândim despre regretul pentru planeta Pământ. Fiecare e de acord că schimbarea climatică este o problemă importantă, dar nu este ușor să vorbim despre soluțiile care ar ajuta.”

RM a adăugat: „În timp ce ne pregăteam să venim aici, am învățat că sunt multe persoane care se interesează de problemele privind mediul înconjurător și au fost mulți studenți care au ales acest domeniu de studii. Viitorul este un lucru neexplorabil, iar noi vom fi cei care vor petrece cel mai mult timp în viitor, deci consider că persoanele tinere încearcă să găsească cum noi vom putea să trăim.”

V a continuat: „Eu sper că noi nu considerăm că viitorul nu este altceva decât întuneric. Sunt cei care sunt îngrijorați pentru viitorul lumii și caută răspunsuri. Încă sunt multe pagini de scris despre noi, deci sper că noi nu vorbim pe acest subiect de parcă este o istorie deja decisă.” Jungkook a adăugat: „Câteodată, lumea pare să se oprească pe loc chiar dacă sunteți gata să mergeți. Câteodată, vă simțiți de parcă v-ați pierdut calea. Au fost momente când noi am simțit la fel.”

RM a continuat: „Am auzit că persoanele tinere sunt numite acum „generația pierdută din cauza COVID”. Asta înseamnă că, într-o perioadă când ei au nevoie de cele mai multe provocări și oportunități, ei s-au pierdut. Dar, doar pentru că adulții nu au putut să-și vadă calea, asta nu înseamnă că ei s-au pierdut complet.”

Jimin a dezvăluit poze cu studenții care au continuat studiile și activitățile lor în ciuda pandemiei și a spus: „În mediul online, ei au continuat să se întâlnească cu prietenii lor prin alte metode, au învățat lucruri noi și au încercat să trăiască mai sănătos. În loc să se piardă, ei au găsit curaj și au acceptat noi provocări.”

Jin a declarat: „Prin urmare, eu consider că, în loc de „generația pierdută”, numele „generația binevenită” este mult mai potrivit. În loc să se teamă de o schimbare, această generație a salutat noile oportunități și continuă să pășească în viitor.” RM a spus: „Dacă continuăm să avem încredere în speranță și posibilități, noi nu vom pierde calea noastră, ci vom descoperi căi noi.” Suga a adăugat: „Noi nu vom face mereu alegeri corecte, dar asta nu înseamnă cu nu putem face nimic.”

J-Hope a zis: „Importante sunt alegerile pe care le facem atunci când trecem printr-o schimbare. Odată cu știrile despre noi venind aici, mulți s-au întrebat dacă am fost vaccinați. Voi folosi această oportunitate să spun că toți șapte membri au fost vaccinați.” RM a continuat: „Vaccinarea a fost biletul spre întâlnirile cu fanii și posibilitatea de a fi astăzi aici. Așa cum am spus astăzi, și noi facem lucruri pe care putem să le facem acum.”

V a spus: „Cu eforturile pentru vaccinări, lumea continuă să lucreze cu această nouă realitate. Eu cred că ziua în care ne vom putea întâlni față în față nu este departe. Sper că până atunci, noi vom continua cu aceeași energie pozitivă.” RM a concluzionat: „Am crezut că lumea s-a oprit, dar ea continuă să meargă înainte. Consider că fiecare alegere este începutul unei schimbări, nu sfârșitul ei. Sper că în această lume nouă, noi vom putea spune unul altuia „Bine ai venit”.”

De asemenea, BTS a evoluat cu melodia „Permission To Dance” la Adunarea Generală a Națiunilor Unite:

Iar mai jos puteți asculta discursul idolilor:

sursa

 

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s