Rowoon din SF9 încalcă protocolul regal și o atinge pe Park Eun Bin în K-drama “The King’s Affection”

SF9’s Rowoon Shocks Park Eun Bin By Breaking Her Royal Rules In Upcoming Drama “The King’s Affection”

Serialul “The King’s Affection” oferă teasere captivante cu Rowoon din SF9 și Park Eun Bin.

Bazat pe manhwa (benzi desenate coreene) cu același nume, „The King’s Affection” va spune povestea unei perechi de gemeni regali, un bărbat și o femeie. Deși sora este inițial abandonată pentru că este femeie, mai târziu se deghizează în bărbat pentru a deveni prinț moștenitor, după ce fratele ei moare.

Park Eun Bin va juca în dramă ca Lee Hwi, prințul moștenitor cu un secret șocant. Inteligență și disciplinată, Lee Hwi o face pe prințul perfect: se trezește devreme în fiecare dimineață pentru a studia și este întotdeauna sârguincioasă în ceea ce privește pregătirea sa atât la scris, cât și în artele marțiale.

Cu toate acestea, din cauza secretului ei, Lee Hwi trebuie să țină pe toată lumea din jurul ei la distanță. Supranumit „prințul de gheață” pentru atitudinea ei rece și limba ascuțită, Lee Hwi nu permite nimănui în afară de cei mai apropiați confidenți ai săi să ajungă la mai puțin de cinci pași de ea. Ceea ce nimeni nu știe este că motivul comportamentului rece și al regulilor stricte ale prințului vin din nevoia de a-și păzi cu înverșunare secretul.

Rowoon al SF9 va juca rolul lui Jung Ji Woon, profesorul încăpățânat al lui Lee Hwi. Încă din prima zi în care ajunge la palat,  Jung Ji Woon se implică excesiv în treburile lui Lee Hwi și el pare să fie în mod înțelept tot timpul în preajma prințului. Fără să se descurajeze de remarcile acide ale prințului și de zidurile invizibile pe care le ridică tot timpul, el zdruncină rutina regală zilnică și inflexibilă  cu comportamentul său îndrăzneț și imprevizibil.

Producătorii dramei au dezvăluit: „Chimia certă dintre Lee Hwi, care trebuie să-și păstreze secretul, și Ji Woon, care rămâne neintimidat chiar în fața prințului moștenitor, va fi o sursă imensă de divertisment la începutul dramei. Punctul cheie va fi povestea de suspans, uneori neașteptată, alteori care vă va da emoții și uneori plină de tensiune. ”

Serialul va avea premiera în 11 octombrie.

Surse: soompi, hancinema

 

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s