[CCC] ATEEZ acumulează peste 810.000 de precomenzi pentru albumul de revenire

După ce ATEEZ a atins un număr record de precomenzi, internauții s-au adunat să discute acest subiect.

În data de 13 septembrie, grupul ATEEZ a avut parte de o revenire semnificativă și puternică cu melodia „Deja Vu”. Înainte de lansarea clipului video, dar și al albumului, au fost înregistrate aproximativ 810 000 de precomenzi pentru noul album, depășind câteva recorduri personale ale trupei de băieți.

După această realizare, internauții au început să își exprime părerile și să discute pe baza acestui subiect:

  1. a) – Ar fi foarte umilitor dacă aceștia nu ar reuși să vândă toate aceste albume. Dar chiar cred că vor reuși să le vândă.

b) – Nu contează faptul că informația e publică sau oficială, dar chiar există fani care ar comanda chiar atât de mult? Care e ideea?

c) Vă rog să nu vă faceți griji în legătură cu ATEEZ!

2. Oh, e adevărat? ㅇㅇ. Vânzările anterioare pentru celălalt album al grupului au depășit 300 000 de precomenzi, înainte de participarea grupului la „Kingdom”. Poate că precomenzile și vânzările vor fi adunate într-un mod diferit și apoi comparate, însă majoritatea vânzărilor grupurilor au crescut cu mult după ce au participat la emisiune! În plus, aceasta este prima revenire ATEEZ după ce au participat la „Kingdom”!

3. Ce este în neregulă cu comentariile astea? ㅋㅋㅋ ㅋㅋㅋ ㅋㅋㅋ ㅋㅋㅋ ㅋㅋㅋ ㅋㅋㅋ ㅋㅋㅋ ㅋㅋㅋ ㅋㅋㅋ. Nu știu eu prea multe despre albumele idolilor din aceste zile, dar dacă urcarea bruscă a precomenzilor se datorează companiei, vreau să știți că sunt puține grupurile K-Pop care depășesc suma de 300 000 de vânzări!

4. Acestea sunt doar albumele care au fost tipărite și trimise la magazine.

5. Multe alte grupuri au parte de creșterea uriașă a precomenzilor peste noapte. Nu înțeleg de ce sunt atât de multe comentarii sarcastice referitoare la ATEEZ. Această realizare se datorează faptului că impactul grupului a fost unul mare la „Kingdom”, iar ei au ajuns cunocuți și în străinătate.

6. ATEEZ a fost grupul care a înfrumusețat Ziua Eliberării din 15 august, purtând frumoasele costume hanbok. Pentagonix, un grup care a vândut peste 12 milioane de albume în toată lumea și a câștigat premii în cadrul Grammy și Billboard, a propus colaborarea cu ATEEZ. Mereu sunt mândru când o persoană din Coreea este cunoscută și în străinătate… Băieții aceștia abia au început să apară pe canalele de televiziune după atâția ani de muncă. Deși încă nu au fost invitați la „The King of Mask Singer”, dar au apărut la „Immortal Songs” anul trecut, la 3 ani de la debut. Este greu să primești o astfel de oportunitate. Este și mai greu pentru acele grupuri care debutează sub companii necunoscute de public. Sper ca într-o bună zi, toți să fie recompensați pentru munca depusă.

7. Doar câteva comentarii sunt interesante. Totuși, eu vreau să felicit membrii ATEEZ!

8. Precomenzile provin de la anumite magazine, așa că acelea trebuie vândute toate. Înainte de „Kingdom”, vânzările grupul au fost mereu sub 500 000 de exemplare, deci există posibilitatea să n se vândă toate!

9. Wow! Am fost un mare fan al grupului Mayfly! Felicitări!!

10. Membrii au lansat de asemenea și un album alături de Kim Jong Kook. Timpul va rezolva acest nivel scăzut de conștientizare din Coreea. Nu vă faceți griji!

11. De fiecare dată când au apărut în cadrul emisiunii „Immortal Songs”, au obținut primul loc! Cel care i-a lăudat pe băieți a fost însuși PSY. De asemenea, ei sunt foarte cunoscuți în străinătate! Nu vi se pare jignitor să spuneți că albumele nu vor fi vândute?

12. Sunt fanul grupului, deși nu prea știu multe despre ei, Cu toate acestea, evoluțiile lor m-au uimit de fiecare dată!

sursa: allkpop

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s