Yulhee și-a arătat vergeturile pe care le-a făcut în urma nașterii a trei copii

Yulhee, soția lui Minhwan din F.T. Island, și-a împărtășit cu publicul larg imaginea vergeturilor sale obținute în urma a două sarcini!

Recent, Yulhee a dezvăluit pe contul  său personal de Instagram o fotografie de familie, alături de încă o fotografie cu corpul său brăzdat de vergeturi. Artista a scris în descrierea postării următoarele lucruri: „Când am fost însărcinată cu Jaeyul (primul copil al cuplului) am avut vergeturi doar pe talie, dar atunci când am fost însărcinată cu gemenele, vergeturile roșiatice s-au întins până la buric, subraț, chiar și spre coapse și gambe. Pentru o vreme am fost foarte epuizată…”

Aceasta a dezvăluit și faptul că la a doua sa sarcină s-a îngrășat foarte mult  din cauza apetitului mare pe care îl avea: „Cântăream mai mult decât oppa ( Minhwan). Cu trecerea timpului, culoarea roșiatică a vergeturilor mele s-a estompat, însă am continuat să port haine ce îmi țineau abdomenul ascuns.”

Yulhee a încheiat descrierea spunând că în prezent își iubește vergeturile, pentru că acestea îi reamintesc faptul că și-a adus îngerașii pe această lume.

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s