Jungkook din BTS a demisionat din postul de director al companiei fratelui său

Jungkook din BTS a demisionat din funcția sa după ce a fost acuzat de publicitate falsă!

Conform unui raport oficial de la Biz Hankook, Jungkook și-a dat demisia din funcția sa de director intern al companiei fratelui său Jeon Junghyun, Six6uys. 

Six6uys a lansat la începutul lunii septembrie o nouă colecție numită „Graffiti On Mind” , iar marca a fost menită să întruchipeze ideea de rebeliune, dar să își păstreze spiritul artistic. O cămașă  din această colecție costă în jur de ₩ 119.000 KRW (aproximativ 430 RON), în timp ce puloverele variază de la ₩ 229.000 KRW (aproximativ 820 RON) la ₩ 305.000 KRW (aproximativ 1095 RON).

Jungkook a fost văzut de mai multe ori purtând hainele produse de compania fratelui său, iar internauți au crezut că acesta practică „reclamele false” sau „뒷 광고”. Aceste „reclame false” sunt făcute de celebrități care sunt plătite să promoveze în mod subtil anumite produse, fără a menționa faptul că o fac contracost.

Стало известно об отстранении Чонгука из BTS: "Покинул пост" – POPCAKE

Aceste neînțelegeri au apărut din cauza faptului că artistul nu a făcut public postul său de director al agenției. Biz Hankook, în ciuda faptului că HYBE nu a comentat asupra subiectului, este de părere că artistul și-a dat demisia din cauza presiunilor și neînțelegerilor din jurul acestui subiect.

Sursa

2 gânduri despre „Jungkook din BTS a demisionat din postul de director al companiei fratelui său

  1. Maria

    Ce nu înțeleg eu , de ce uni oameni se baga atât de mult în viata personală a artiștilor. Acum nu mai poți să îți ajuți familia că se supăra fani. Un fan te place indiferent de ce mașină sau casa pe care o ai…. etc…. Iubesc BTS indiferent de ce fac ei💜 și nu am 15 ani😂 the best 💜❤👏

    Apreciază

    Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s