Wonho a vorbit despre motivul pentru care a decis să renunțe la imaginea lui deja consacrată pentru comeback

WONHO 'Blue Letter', with a story you want to tell your fans

Wonho a avut o transformare remarcabilă pentru noua revenire, despre care a vorbit în interviul pentru pictorialul său din revista  Beauty+.
În timp ce poza pentru numărul din octombrie al revistei, Wonho a impresionat personalul nu numai cu aspectul său frumos și cu carisma incontestabilă, ci și cu modul în care se gândea constant la fanii săi în fiecare moment. Uitându-se la fotografiile sale de la ședința foto, cântărețul a remarcat: „Cred că fanilor mei le vor plăcea acest lucru”, ceea ce a făcut ca personalul să exclame: „Acesta este motivul pentru care este imposibil să nu te îndrăgostești de Wonho”.

În timpul interviului post-filmare, Wonho a vorbit despre dorința de a încerca ceva nou pentru ultimul său mini album „Blue Letter”: „Deoarece am acordat cea mai mare atenție la acest mini album mesajului, am scris muzică care să poată transmite bine acel mesaj”, a explicat el. „Mai degrabă decât muzică care te aruncă în adâncurile melancoliei, am scris în mod intenționat muzică cu un vibe opus, chiar dacă mi s-a părut un pic necunoscută zona.”

Wonho a mai spus că a dorit să arate o nouă latură a sa, chiar dacă aceasta însemna să lase în urmă imaginea sa „puternică” și să se aventureze pe un teritoriu în care se simțea mai puțin încrezător: „Wonho care este puternic pe scenă și Wonho, plin de înțelegere și cool al acestui album: am vrut să le încerc pe amândouă”, a spus el. „Din moment ce prezint o imagine puternică de atât de mult timp, sunt inevitabil mai bun la asta, dar ceea ce vreau să arăt este muzică relaxată. Și, de asemenea, cred că asta este o latură a mea pe care fanii mei au vrut să o vadă ”.

 

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s