Coregraful trupei LOONA a spus că Blockberry Creative nu l-a plătit

După cum se știe deja, agenția Blockberry Creative are probleme financiare grave.

În prezent, coregraful trupei LOONA, Kim Hwa Young, acuză agenția că nu a fost plătit pentru munca sa. În 30 septembrie coregraful a postat o poză pe instagram cu descrierea ”Vă rog să verificați raportul fondului și să depuneți taxele, vă rog”.

Fotografia postată pe instagram era un articol care afirma că agenția are probleme financiare.

Potrivit unor surse din interior, agenția nu a plătit salariile și nu a făcut plățile spre companiile și angajații externi cu care a lucrat trupa de fete, LOONA. Toate acestea s-au întâmplat luni de zile până când acești angajați au fost nevoiți să ”oprească orice munca”.

Ca răspuns, coregrafa a vorbit despre situație ” Am lucrat din cauza membrelor trupei LOONA care muncesc întotdeauna cu sârguință. Au existat salarii neplătite înainte de lansarea ”PTT”, dar am lucrat la coregrafie deoarece mi s-a spus că o să fiu plătită în august sau septembrie. Am întrebat despre buget în prealabil. Nici măcar nu e mult. Este jenant. Taxele au devenit mari doar pentru că s-au acumulat salariile neplătite. Ar fi fost mai bine dacă eram plătiți la timp.”

În concluzie, ea a spus ” Să nu facem lucrurile complicate. Vă rog să depuneți plata începând de la coregrafia pentru promoțiile anterioare din Japonia. „

sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s