Im Soo Hyang, Sung Hoon, Shin Dong Wook și Hong Ji au fost confirmați în distribuția dramei remake “Jane The Virgin”

Im Soo Hyang, Sung Hoon, Shin Dong Wook, And Hong Ji Yoon Confirm Casting In “Jane The Virgin” Remake

Rolul de bărbat chipeș, care va cuceri o virgină, i se potrivește mănușă lui Sung Hoon! 

Pe 6 octombrie, Y Tree Company a confirmat că cei patru actori vor juca într-o nouă dramă de tip comedie romantică intitulată „Starting Today, We” (traducere literală).

Povestea este despre o femeie pe nume Oh Woo Ri, care își păstrează castitatea înainte de căsătorie, dar ajunge să rămână însărcinată după un accident în timpul unui control medical. Este un remake coreean al comediei romantice americane „Jane the Virgin”, care se bazează pe o telenovelă venezueleană.

Im Soo Hyang a fost distribuită în rolul lui Oh Woo Ri, care lucrează ca asistenta de scenarist la o dramă makjang (o dramă cu întorsături extreme), care este în prezent la modă. Deși ajunge  complet neașteptat să fie însărcinată, este o femeie independentă care își conduce propria viață prin propriile alegeri.

Sung Hoon a fost distribuit în rolul lui Raphael, tatăl biologic al copilului lui Oh Woo Ri și CEO al unei companii de cosmetice. Este un tip care pare rece și îndepărtat leexterior, dar în interior, este un tip romantic care vrea să-și întâlnească adevărata iubire și să găsească fericirea. 

Shin Dong Wook a fost distribuit în rolul lui Lee Kang Jae, un polițist detectiv din departamentul de crime violente, care trăiește având principii ferme. Ca prieten al lui Oh Woo Ri, el este un gentleman care îi respectă alegerile. 

Hong Ji Yoon a fost distribuită în rolul lui Lee Ma Ri, o femeie complet falsă, dar arată foarte bine. Este o femeie calculată care l-a ales intenționat pe Raphael pentru a se căsători cu el, dar care își arată o latură neașteptată urâtă.  a finalizat recent citirea scenariului și va trece la filmare în curând. 

„Starting Today, We” a finalizat recent citirea scenariului și va trece la filmare în curând.

 

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s