SinB, Eunha și Umji semnează cu o altă agenție și vor forma un nou grup!

SinB, Eunha, And Umji Sign With New Agency As 3-Member Group

Fostele membre GFRIEND vor re-debuta cu un nou grup!În data de 6 octombrie, a fost dezvăluit că SinB, Eunha și Umji au semnat un contract cu agenția Big Planet Made (denumit și BPM). Aveți mai jost și noua lor fotografie de profil oficială, care este o poză de grup.

Împreună cu știrile, cele trei au scris pe Instagram, pentru a-și împărtăși gândurile, Umji dezvăluind în plus că vor forma un grup format din 3 membre.

Eunha a scris:

Bună! Sunt Eunha.
A trecut deja mult timp. Îmi pare rău și  le sunt recunoscătoare fanilor care au așteptat de mult timp. Voi avea un nou început la BPM Entertainment împreună cu SinB și Umji! Vă mulțumesc pentru dragostea și sprijinul vostru neschimbat și vreau să vă răsplătesc cu muzică bună și performanțe bune pe toți cei pe care îi iubesc cu adevărat. Vă rog să aveți grijă de mine.

Mesajul SinB spune:

Bună ziua, sunt SinB.
După o analiză îndelungată, voi avea un nou început la BPM Entertainment cu Eunha și Umji. Trebuie să fi fost o așteptare lungă, dar le mulțumesc mult fanilor care au așteptat cu încredere. Acest moment de a-mi întinde aripile într-o casă nouă este interesant și, de asemenea, plin de emoții intese, dar voi lucra pentru a prezenta muzică bună și activități diverse în viitor. Vă rog să mă sprijiniți mult în continuare și să vegheați asupra mea! 

Umji a distribuit următorul mesaj:

Bună ziua, sunt Umji. După ce am petrecut mult timp examinând și analizând [situația], am venit pentru că vreau să transmit vești bune. De acum înainte, Eunha, SinB și Umji vor fi împreună ca un grup cu 3 membri la BPM Entertainment 🙂 Bineînțeles că au existat diverse griji, dar acum, când s-au rezolvat multe, aștept cu nerăbdare noile noastre activități. Sunt gata să lucrez din greu și cu plăcere, și voi lucra din greu, așa că vă rugăm să așteptați cu  multă nerăbdare și să ne susțineți. Mulțumesc ♡

Desființarea și plecarea lui GFRIEND de la Source Music au fost anunțate în luna mai a acestui an. De atunci, Yerin a semnat cu Sublime Artist Agency, Sowon s-a alăturat IOK Company, iar Yuju și-a început noua carieră cu KONNECT Entertainment.

 

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s