Han So Hee s-a îngrășat 10 kg pentru rolul din drama de acțiune Netflix „My Name”+ a luat lecții de actorie + poze

Han So Hee a depus foarte multe eforturi pentru serialul de acțiune Netflix „My Name”.

Prima impresie pe care o lasă actrița Han So Hee este cea a unei persoane „drăguțe, cochete, superbe.” Ea și-a imprimat frumusețea rafinată ca Yeo Da Kyung, singura fiică a unei familii înstărite, în K-drama„The World of the Married”. Apoi, în „Nevertheless”, și-a arătat chimia cu Song Kang.

Pentru noul său rol, Han So Hee încearcă o transformare radicală.  A pus pe ea 10 kg pentru un serial cu multe scene de acțiune dificile. Ea își arată carisma cu părul tăiat, nearanjat, care îi vine pe față, fără machiaj. În unele scene o vedem cu o armă și un cuțit în mână, și angajată în multă acțiune.

Han Soh He revine ca regină neagră. Ea îl urmărește pe criminalul care i-a ucis tatăl și planifică un scenariu sângeros de răzbunare. Criticii anunță deja că aceasta va impresiona puternic publicul oferind o imagine dură și complet diferită de cea înainte.

Prezentarea producției Netflix, „My Name”, a avut loc online pe 5 octombrie. La show au fost prezenți Han So Hee, Park Hee Soon, Ahn Bo Hyun și regizorul Kim Jin Min.

„My Name”e ste o dramă de acțiune neagră. O tânără de 17 ani pe nume Ji woo vizitează o organizațe pentru a găsi vinovatul care i-a ucis tatăl. Apoi, povestea arată cum își ascunde identitatea și se infiltrează în poliție. 

Han Sohee a spus: „În scenariu, Ji Woo a mers pentru un singur scop: răzbunarea. M-am simțit disperată. Exprimarea emoțiilor prin corp a venit într-un mod diferit ”.

Regizorul Kim a spus: „Când am întâlnit-o pentru prima oară pe Han So Hee, am întrebat-o doar două lucruri,„ vrei să faci asta?” Și „vei lucra din greu? ” iar ea a răspuns că va munci din greu și de aceea am distribuit-o ”. 

Ji Woo, interpretată de Han So Hee, este o fată care se confruntă cu o soartă crudă. Pentru a se răzbuna, ea își schimbă numele și renunță la viața normală. „Ji Woo este un personaj care caută doar o răzbunare. Ea nu alege altceva ”.

Echipa de producție a povestit că în serial Han So Hee s-a luptat cu bărbații fără ezitare, uneori cu o privire plină de carismă și cu vânătăi pefață. Ea a spus: „Am luat lecții pentru scenele acțiune pentru prima dată. M-am gândit că dacă nu mă antrenez  mult nu va fi bine. Deci, am investit mult timp. Am purtat întotdeauna un cuțit pentru a -l avea la îndemână”.

Întrebată dacă nu i-a fost frică, Han So Hee a răspuns: „Nu-mi pasă dacă mă rănesc, dar eram îngrijorată că alți actori ar putea fi răniți. Deci, pentru a fi în siguranță pentru toată lumea, am repetat mult acțiunea împreună”.

Park Hee a spus : „Han So Hee a spus că nu mai făcuse niciodată Pilates. Cu toate acestea, ea a pus pe ea 10 kg de mușchi. Este uimitor cum a făcut asta ”.

Kim Sang Ho a spus: „Regizorul a arătat scena de acțiune a lui Han So Hee, făcută dintr-o singură filmare, fără dublă, am fost uimit”. Ahn Bo Hyun și-a amintit de asemenea: „Când am întâlnit-o pe Han So Hee la școala de acțiune, era întotdeauna udă de transpirație”.

Pentru rol, actorii principali, inclusiv Han So Hee, au depus multe eforturi, pregătindu-se pentru scenele de acțiune timp de trei luni. Han So Hee a fost încrezătoare în rezultate: „Veți putea vedea acțiunea pentru care vă riscați viața”.

Ahn Bo Hyun a spus: „Este și o scenă de acțiune cu foc rapid. Este foarte rapidă, va trece dintr-o clipită ”.

Regizorul Kim Jin Min a spus: „Le sunt foarte recunoscător actorilor. Oameni aceștia nu sunt sportivi profesioniști și au realizat acest lucru într-o perioadă scurtă de timp. Acesta este motivul pentru care pot spune cu mândrie că această dramă este o dramă de acțiune”, a subliniat el.

În cele din urmă, Park Hee Soon a adăugat: „Acesta este un film despre Han Sohee, de Han So Hee și pentru Han So Hee. Vă rog să așteptați cu nerăbdare ”.

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s