Minhyuk din MONSTA X, „jenat” în glumă de fanii care au ghicit “Crispy D***” în timpul unui joc la o emisiune live

Relația dintre fanii Monbebe și membrii grupului MONSTA X este adorabilă! Familia nebună nu se jenează de interacțiuni mai puțin ortodoxe chiar și în emisiunile live. Vom încerca să traducem mai exactce s-a întâmplat.

Se știe că MONSTA X și fandomul său au o legătură extraordinară. Povestea la care facem referire acum începe cu mai mult timp în urmă, mai precis la show-ul lui Minhyuk de la postul radio Naver Now, unde s-a tachinat cu fanii Monbebe în direct. Idolul a desenat un șoarece cu flăcări și a invitat publicul să ghicească o frază, pornind de la desen.

Răspunsul corect era jwi-bul nol-i, un joc tradițional care se joacă în Prima Zi cu Lună Plină (Daeboreum) și care implică focul. Cuvântul jwi  se traduce cu șobolan în coreeană iar bul nol-i se traduce prin a te juca cu focul, așa că Minhyuk a desenat un șobolan care se joacă cu focul. 

El a citit repede comentariile fanilor și a văzut că aceștia se referă la altă frază,  gochu basasak. Fraza gochu basasak a devenit faimoasă pentru că se referă la un tip de pui prăjit din Coreea de Sud, tradus prin “Ardei Iute Crocant”. Totuși, Gochu, sau “Ardei Iute”, se mai spune și la p*** în Coreea de Sud. Din cauza poziției dubioase a flăcărilor din desenul lui Minhyuk, probabil că fanii s-au gândit sincer că răspunsul ar fi gochu basasak! Aveți mai jos fața pe care a făcut-o Minhyuk când a citit răspunsurile. 

Minhyuk le-a cerut rapid fanilor să se oprească, spunând în glumă că e jenant, mai ales că în show-ul din acea săptămână avea ca invitat special pe PENTAGON: “În acest moment fanii văd acest lucru și îl numesc gochu basasak. Nu faceți astfel de lucruri. Monbebe, este jenant. Faceți acest lucru numai atunci când suntem doar noi. Adică îmi place, dar … faceți-o când suntem doar noi. Săptămâna viitoare, săptămâna viitoare.“

Aveți clipul mai jos:

Ceea ce a făcut lucrurile mai amuzante au fost că fanii au tipărit desenul și l-au transformat într-un suport de mobil. Și mai mult, ei s-au lăudat cu asta lui Minhyuk, la fancafe: „oppa te rog să te uiți la acest gochu basasak o dată”. Iar el a răspuns cu „oprește-te“.

Cu toate acestea, cumva  un suport din acesta a ajuns în posesia lui Minkyuk la ultimul concert MONSTA X, de duminică. Vedeți încântarea lui puțin mai jos:

Nu știm cine este fanul inventator, dar este genial! Iar acest tip de interacțiune arată relația adorabilă a familiei MONSTA X, numită și Monfamily.

 

Sursa

4 gânduri despre „Minhyuk din MONSTA X, „jenat” în glumă de fanii care au ghicit “Crispy D***” în timpul unui joc la o emisiune live

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s