Kim Jae Wook și Krystal din f(x) vor fi protagoniștii K-dramei KBS „Crazy Love”!

V-ați pregătit? Kim Jae Wook și Krystal din f(x) au fost confimați în rolurile principale ale unei noi comedii romantice!

„Crazy Love” va fi regizat de Kim Jung Hyun („My Fellow Citizens!”) și e scris de Kim Bo Gyeom. Drama va fi difuzată pe KBS și va fi disponibilă și pe platforma de streaming, iQIYI. În afară de Kim Jae Wook și Krystal, Yoo In Young, Ha Joon și  Sanha de la ASTRO vor lua parte la dramă.

Serialul va fi despre o poveste de dragoste dintre un bărbat care simulează amnezia din cauza unei amenințări cu moartea și o femeie secretară care se preface că este logodnica sa care este pe moarte.

Kim Jae Wook va juca rolul lui Noh Go Jin. Este cel mai bun profesor de matematică din țară, cu un IQ de 190.În afară de a fi super inteligent, el este, de asemenea, arătos, dare are o aură rece. Cu toate acestea, într-o zi cineva îi spune că va fi ucis.

Krystal va juca rolul lui Lee Shin Ah. Ea va juca rolul de secretară a CEO-ului, cu o prezență zero în birou. Este genul liniștit și introvertit. Lee Shin Ah se va preface că este logodnica lui Noh Go Jin după ce cineva i-a spus că nu are mult timp să trăiască.

Așteptările sunt ridicate cu combinația dintre Kim Jae Wook și Krystal, deoarece ambii sunt super carismatici și șic. Mulți anticipează aspectul vizual al cuplului și chimia celor doi din comedia romantică. 

„Crazy Love” va fi difuzat în prima parte a anului 2022.


Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s