Monsta X revine cu un alt hit Pop la radio în SUA!

Editorial Forbes integral tradus : Pe lângă faptul că este unul dintre cele mai populare grupuri de băieți din industria muzicală sud-coreeană, MONSTA X a dovedit în mod constant că poate lansa hituri, sau cel puțin intra în topurile din America.

Înainte de această săptămână, idolii se remarcaseră deja ca unul dintre cei mai de succes artiști K-pop într-un clasament Billboard incredibil de competitiv în SUA.

Acum, ei au mai obținut încă o victorie, arătând încă o dată că au baza de fani și sprijinul pentru a-și împune în continuu stilul muzical, o combinație de Est și Vest, pe cea mai mare piață muzicală din lume.

Noul single „One Day” al lui MONSTA X debutează pe locul 38 în ultima ediție a Topului Pop Airplay, lista Billboard a pieselor care ajung la cea mai mare audiență la posturile de radio pop din SUA. Acest top este extrem de important pentru piața și industria americană, mai important uneori decât numărul de vânzări de albume sau alte criterii.

Trupa sud-coreeană nu este străină de acest clasament, iar ultimul lor hit îi ajută să-și continue avansul în fața aproape oricărui alt nume din țara lor.

„One Day” este cea de-a treia melodie a lui MONSTA X clasată în topul Pop Airplay și acest fapt le oferă instantaneu o victorie masivă idolilor. Numai un alt nume din industria K-pop a apărut în top de mai mult de două ori ori. Până în prezent, BTS a adunat opt apariții în clasament, inclusiv cu cel mai recent single al lor, „My Universe”, cu Coldplay.

„One Day” este deja cel de-al doilea hit al lui MONSTA X în topul Pop Airplay, ceea ce arată că viitorul ar putea fi strălucitor pentru melodie, care tocmai începe promovarea în SUA. Trupa a atins locul 26 cu „Who Do You Love ?,”, poziția maximă deținută în 2019. Melodia a beneficiat de includerea muzicianului hip-hop French Montana. Anul trecut, grupul a revenit pe listă cu melodia proprie „You Can’t Hold My Heart„, care a reușit doar o poziționare pe locul 40.

 

Sursa: Forbes.com

 

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s