Kim Hye Yoon prezintă noul ei personaj din “Royal Secret Inspector Joy”, în care joacă împreună cu Taecyeon din 2PM

Kim Hye Yoon Talks About Her New Historical Drama “Royal Secret Inspector Joy” With 2PM’s Taecyeon

Echipa comediei tvN “Royal Secret Inspector Joy” a oferit mai multe informații despre noul personaj interpretat de Kim Hye Yoon!

“Royal Secret Inspector Joy” este o nouă dramă de comedie istorică cu Taecyeon din 2PM în rolul lui Ra Yi Eon, un tânăr gurmand numit inspector secret regal (un oficial guvernamental care călătorește sub acoperire în provinciile locale pentru a le inspecta și a descoperi corupția) împotriva voinței sale. Kim Hye Yoon va juca rolul lui Kim Jo Yi, o femeie divorțată care caută fericirea și care începe să investigheze și să lupte împotriva corupției. 

Pe 14 octombrie, drama a lansat noi fotografii pentru a arăta transformarea impecabilă a lui Kim Hye Yoon în Kim Jo Yi. Kim Jo Yi se luptă din cauza căsătoriei sale cu un bărbat imatur, băiatul lui mama, și în cele din urmă cere divorțul. Ceea ce dorește este un „fluture”, o piesă tăiată din haina soțului său (jeogori , veșmântul superior de la costumul tradițional corean) care simbolizează divorțul. Chipul lui Kim Jo Yi este plin de bucurie și speranță în timp ce se uită la „fluture”, sugerând dorința ei de a zbura liberă.

Întrebarea care se pune este ce soartă o așteaptă pe eroina dramei, după ce va obține divoțul? Așa cum vedem în pozele de mai jos, după ce devine o femeie liberă, își schimbă stilul vestimentar și atitudinea, purtând părul în coadă,  detaliu simbolic pentru evoluția personajului:

Kim Hye Yoon a spus că a citit scenariul dintr-un foc atunci când l-a primit. Ea a spus: „A fost interesant să văd personalitatea încrezătoare a lui Kim Jo Yi care o face să pară o femeie modernă și modul în care investighează împreună cu inspectorul secret regal. Mi-am dorit foarte mult să o interpretez pe Kim Jo Yi.”

Ea a continuat: „Când mă gândesc la Kim Jo Yi, primul cuvânt care îmi vine în minte este„ veselă”. Încrederea și energia ei sunt cele mai cool”.

Apoi, actrița  a comentat: „Sper că veți privi încrederea lui Joy ca fiind drăguță și unică. Vă va satisface când o veți vedea pedepsindu-i pe oficialii lacomi într-un mod elegant, fără a fi descurajată în nicio situație.”

“Royal Secret Inspector Joy”  are premiera pe 8 noiembrie.

 

Sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s