HYBE neagă zvonurile care susțin că V din BTS și fiica președintelui „Paradise Group” ar fi împreună

Pe data de 14 octombrie, un reprezentant al companiei HYBE Labels a răspuns la zvonurile recente privind viața amoroasă a membrului BTS.

După cum s-a raportat anterior, V din BTS a fost văzut în public de numeroși internauți după ce a participat la evenimentul de previzualizare VVIP pentru inaugurarea galeriei de artă „Korea International Art Fair (KIAF) 2021”.

S-a dezvăluit apoi că V a fost însoțit de președintele consiliului de administrație al „Paradise Group”, Choi Yoon Jung, și de soția acestuia, Phillip Jeon. Fiica cuplului a fost văzută și ea la eveniment alături de V și de președintele Choi.

Internauții au continuat să ridice speculații cum ar fi că o brățară pe care o poartă adesea V aparține de fapt unui brand lansat de fiica președintelui „Paradise Group”. Cu toate acestea, când zvonurile au început să se răspândească rapid prin diferite comunități online, un reprezentant al HYBE Labels a vorbit public pentru a clarifica situația, declarând: „V și familia președintelui Choi Yoon Jung sunt doar cunoscuți, zvonurile despre întâlnirile romantice nu sunt adevărate”.

Între timp, „Paradise Group” este un conglomerat sud-coreean cel mai bine cunoscut pentru lanțurile sale de hoteluri și stațiuni „Paradise City”.

Sursa

2 gânduri despre „HYBE neagă zvonurile care susțin că V din BTS și fiica președintelui „Paradise Group” ar fi împreună

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s