Regele senzualității! Wonho, apariție MCOUNTDOWN cu o nouă culoare de păr + fetele sexy de la “Street Woman Fighter”!

Surpriză totală! Wonho a început să promoveze melodia senzuală „Come Over Tonight” cu un show sexy și carismatic, alături de echipa Holy Bang de la “Street Woman Fighter” și Honey J!

Wonho este regele transformărilor uluitoare, fapt dovedit și cu noua sa revenire, pentru care a slăbit 9 kilograme (de mușchi!) în doar câteva săptămâni, și a abordat concepte variate – de tip street , adolescentine, marinărești etc, acesta și-a modifcat și coregrafia de la ultimul comeback aproape la fiecare show muzical.

După ce a încheiat oficial promovările pentru noul mini-album „Blue Letter” și melodia principală „BLUE„, alături de care a intepretat la show-uri și titlul „24/7„, Wonho a anunțat că va reveni la TV pentru a promova a treia melodie de pe acest album, intitulată „Come Over Tonight”. Ca și celelalte piese, și aceasta a fost scrisă de idol.

Pe 14 octombrie, Wonho a apărut la emisiunea MCOUNTDOWN și a șocat publicul, în primul rând cu culoarea părului său, de un albastru cenușiu strălucitor și superb!

A doua supriză a fost când a dezvăluit echipa nouă de dansatori, sau mai bine spus dansatoare, formată din coregrafa faimoasă/dansatoarea Honey J, și echipa HolyBang, care se bucură de o mare notorietate recent, datorită apariției la  emisiunea  “Street Woman Fighter”.

Coregrafia este senzuală, iar costumele purtate de Wonho și de fete, cu pantaloni și sacou (fetele au asortat cu bustieră, iar Wonho cu o bluză transparentă) se potrivesc perfect cu tonul piesei, în care Wonho face o invitație noaptea târziu persoanei iubite!

Punctul culminant al dansului lui Wonho și al fetelor este, în opinia multora, momentul în care idolul își trage sacoul pentru a-și arăta pieptul, gest urmat și de dansatoarele sale incredibile, care și-au dezvăluit bustierele, cu mișcări provocatoare:

După emisiune, cei de la Mnet le-au dedicat și dansatoarelor fancam-uri în 8k.

Ce părere aveți despre această surpriză?

May be an image of 7 people, people standing and indoor

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s