„Am vizitat SUA recent și …” Brian spune cât de popular a ajuns „Squid Game” în State

기사 대표 이미지:[SBS Star] "I Recently Went for a Visit and..." Brian Tells How Popular Squid Game Is in the U.S.

Brian din Duo-ul K-pop Fly to the Sky a vorbit despre experiența sa directă cu popularitatea K-dramei „Squid Game” în Statele Unite.

În episodul din 20 octombrie al emisiunii radio „Cultwo Show” de la SBS POWER FM, Brian a dezvăluit că s-a întors recent din Statele Unite după ce și-a văzut familia.

Brian a spus: „Am decis să merg în State, pentru că bunica mea nu se simțea atât de bine. Nu mi-a fost ușor să-mi iau mult timp liber, dar am făcut-o de data asta. Am rămas câteva săptămâni”. 

În Statele Unite, Brian a împărtășit că popularitatea Squid Game nu a fost doar neașteptată, ci a fost și la un alt nivel: „De fapt, am trebuit să mă uit la „Squid Game” din cauza recomandărilor necoreenilor. Când le-am spus că sunt din Coreea, vorbeau despre „Squid Game”, ca și cum  toată lumea se uita la asta.”

Vedeta K-pop a continuat: „Într-o zi, am ajuns acasă și am pornit Netflix. Dădeau „Squid Game”. Îmi spuneam „Oh, despre asta vorbeau”. 

El a continuat: „A fost în prima zi când a fost lansat, înainte ca mass-media din Coreea să înceapă chiar să vorbească despre asta atât de mult. Stăteam acasă la părinții mei și în acea zi, părinții mei s-a întâmplat să se certe unul cu celălalt. Așadar, am stat în liniște în camera mea și am urmărit întreaga serie toată noaptea”.

Reamintim că serialul a avut 111 milioane de spectatori din prima lună de difuzare, bătând recordurile de difuzare ale Netflix, care a obținut, datorită acestui serial, și un număr impresionant de noi abonați.

Sursa: news.sbs.co.kr

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s