Lee Young Ae se pregătește să deslușească un caz misterios în posterul dramei “Inspector Koo”

Lee Young Ae Is Ready To Dive Into A Mysterious Case In Poster For Upcoming Drama “Inspector Koo”

Noua K-drama de weekend a postului JTBCInspector Koo” a lansat posterul oficial!

“Inspector Koo” este o drama de tip mister și comedie, cu Lee Young Ae în rolul lui Koo Kyung Yi, un investigator strălucit în asigurări, fost ofițer de poliție, retrasă din cariera publică după moartea soțului ei. Deși nu mai este ofițer de poliție, ea rezolvă cazurile cele mai ciudate din domeniun asigurărilor și ajunge să urmăreasc o studentă care este în secret un criminal în serie.

Noul poster o arată pe eroina poveștii, Koo Kyung Yi, un personaj neîndemânatic, dar pasionat. În afiș, Koo Kyung Yi poartă un trench, emanând vibrații de detectiv hotărât. Ochii ei sunt  suspicioși, iar zâmbetul semnificativ de pe chipul ei îi face pe spectatori să aștepte cu nerăbdare interpretarea ei din  serial.

Textul de pe poster spune: „Începe ieșirea fierbinte a lui Koo Kyung Yi”. În dramă, eroina principală este descrisă ca fiind fost ofițer de poliție care s-a transformat într-o persoană singuratică, dependentă de jocuri și alcool. Cu toate acestea, un anumit incident o face să revină în lume și va juca un rol activ în găsirea vinovatului unui caz.

Producătorii dramei au împărtășit: „Drama „Inspector Koo” prezintă un alt tip de divertisment care traversează genuri precum thriller, mister și comedie. În centrul acesteia se află Koo Kyung Yi, un detectiv unic. Pe platoul de filmare, echipa spun „Lee Young Ae este Koo Kyung Yi.” Este un pic tocilară, ciudată și neobișnuită, iar Lee Young Ae se cufundă perfect în personajul ei și joacă cu pasiune. Vă rugăm să așteptați cu nerăbdare premiera în care Lee Young Ae va apărea ca Koo Kyung Yi.”

Serialul are premiera în 30 octombrie.

 

Sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s