„Girls Planet 999” dezvăluie numele fetelor care vor debuta + numele trupei

“Girls Planet 999” Reveals Final Top 9 Lineup + Name Of New Girl Group To Debut

S-au anunțat numele celor 9 fete care au trecut toate probele emisiunii!

În data de 22 octombrie, programul de audiție „Girls Planet 999” a organizat finala mult așteptată într-o transmisiune live.

După cea de-a treia probă eliminatorie, 18 concurente au reușit să ajungă în finală. Au existat două runde pentru vot. Una dintre ele implica voturile fanilor din ultima săptămână, iar cealaltă voturile din finala transmisă în direct. Voturile finalei au fost dublate și astfel 9 dintre concurente au primit un loc în trupă.

Prima membră a viitorului grup de fete care a fost anunțată a fost Sakamoto Mashiro, plasată pe locul 8 și acumulând 708.149 de puncte. Aceasta a mărturisit: „Nu credeam că voi reuși, așa că nu am venit pregătită cu un discurs. Mulțumesc tuturor persoanelor care m-au ajutat să ajung aici. Le mai mulțumesc și antrenorilor care m-au ajutat să mă dezvolt. Știam că această audiție este ultima mea șansă să debutez, așa că e ceva foarte semnificativ pentru mine. Îmi plac toate fetele pe care le-am cunoscut în această emisiune.”

A doua concurentă anunțată a fost Ezaki Hikaru, care s-a situat pe locul 7 cu 713.222 de puncte. Urmată de ea a fost Kang Ye Seo pe locul 6 cu 770.561 de puncte. Kang Ye Seo a spus: „După clasamentele anunțate de jurați, voturile mele au scăzut. De aceea, nu credeam că voi mai ajunge în top și am trecut printr-o perioadă grea. Sunt foarte recunoscătoare acelor oameni care m-au votat.”

Seo Young Eun a intrat în clasament pe locul 5 cu 781.657 de puncte. Aceasta a mărturisit: „Sunt sincer recunoscătoare tuturor fanilor din toată lumea. Sunt recunoscătoare și juraților care m-au ajutat să prezint o imagine bună de-a mea în fața întregii lumi. Sper că familia mea, care urmărește acest episod, să se simtă fericită. Transmit dragostea mea tuturor celor 99 de concurente ale acestei emisiuni!!”

Pe locul 4 s-a clasat Kim Da Yeon cu 885.286 de puncte, urmată de Choi Yu Jin pe locul 3 cu 915.722 de puncte. Choi Yu Jin a spus: „Mulțumim fanilor care ne-au votat timp de câteva luni. Când am decis să accept această provocare, nu credeam că voi reuși și eram îngrijorată. Dar apoi mi-am dat seama cât de fericită sunt când mă aflu pe scenă, așa că m-am bucurat că am acceptat provocarea. Vreau să fac parte din spectacole incredibile în viitor. Voi rămâne o artistă umilă și recunoscătoare pentru fiecare moment!”

Cele două candidate care s-au confruntat pentru locul 1 au fost Kim Chae Hyun și Huening Bahiyyih. Aceasta a fost prima clasare a lui Bahiyyih în top 9 de când se află în cadrul emisiunii. Kim Chae Hyun a primit cele mai multe voturi în Coreea, în timp ce Huening Bahiyyih a primit voturi din 115 țări din întreaga lume. În cele din urmă, Kim Chae Hyun s-a clasat pe locul 1 cu 1.081.182 de puncte. Legat de acest aspect, a comentat: „Mulțumesc personalului emisiunii și stiliștilor care m-au ajutat să arăt bine. Mulțumesc familiei mele și fanilor. Doar auzind numele fanilor, am simțit o bucurie și o putere mare. Vă mulțumesc că ați oferit poveștii mele un final fericit. Voi fi un idol care prețuiește fiecare clipă petrecută pe scenă.”

Huening Bahiyyih, care s-a clasat pe locul doi cu 923.567 de puncte, a spus: „Nu credeam că voi ajunge în finală. Mulțumesc tuturor persoanelor care mi-au oferit o astfel de oportunitate. Cele 99 de concurente au muncit din greu și am fost fericită să lucrez alături de ele. Mulțumesc antrenorilor care m-au ajutat să mă dezvolt. Mulțumesc familiei mele, care m-a încurajat mereu.”

Pentru ultimul loc, candidatele nominalizate au fost Shen Xiao Ting, Kim Su Yeon și Guinn Myah. În cele din urmă, numărul 9 a fost ocupat de Shen Xiao Ting, cu 700.663 de puncte.

De asemenea, cei de la Mnet au anunțat faptul că cele 9 fete vor debuta într-un nou grup care va purta numele de Kep1er. Așadar, cele nouă concurente câștigătoare sunt:

  1. Kim Chae Hyun
  2. Huening Bahiyyih
  3. Choi Yu Jin
  4. Kim Da Yeon
  5. Seo Young Eun
  6. Kang Ye Seo
  7. Ezaki Hikaru
  8. Sakamoto Mashiro
  9. Shen Xiao Ting

sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s