Jung Ho Yeon exprimă prima sa impresie legată de „Squid Game” și altele

Jung Ho Yeon Shares Her First Impression Of “Squid Game” And What She Wants In Life

Jung Ho Yeon este pregătită de venirea anotimpului geros în noul pictorial pentru luna noiembrie al revistei Marie Claire!

Recent, actrița-model a fost invitată la o ședință foto specială dedicată colecției „Chanel’s Holiday Makeup”, împreună cu Marie Claire. Colecția „Chanel’s Holiday Makeup” a fost creată pentru a sărbători 100 de ani de la linia de parfumuri nr. 5.

În cadrul interviului ce a urmat după realizarea ședinței foto, Jung Ho Yeon a vorbit despre celebra dramă „Squid Game” care a fost lansată luna trecută: „Am ajuns într-un final la concluzia că emoția care mă acaparează este recunoștința.” În ceea ce privește prima sa impresie referitoare la dramă, aceasta a spus că este un serial puternic. A explicat: „Jocurile sunt foarte importante în serial, cu siguranță. Însă am simțit că drama reprezintă o încurcătură de elemente simbolice, cum ar fi relațiile diferite dintre personaje și societatea creată.”

Mai târziu, a mai adăugat: „Știu că viața mea urmează să se schimbe, însă vreau să petrec mai mult timp fiind Junh Ho Yeon din prezent.”

sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s