Dino (Jo Sungho), ex-HALO, dezvăluie că a câștigat doar 492 USD cât a fost membru al grupului 

Nici măcar 500 de dolari nu a câștigat fostul membru al grupului HALO Dino (Jo Sungho), după 5 ani de activitate.

El a vorbit deschis despre perioada când a promovat ca idol.  Jo Sungho a revenit recent în atenția publicului grație apariției sale în show-ul ‘Change Days’. El a vorbit despre trecutul său ca membru al trupei K-pop de idoli HALO într-un videoclip pe Youtube filmat cu iubita lui Lee Sangmi.

Jo Sungho a vorbit despre faptul că multă lume și-a imaginat că el a câștigat foarte mulți bani. El a spus că a fost fericit să primească solda din armată, respectiv 330 mii woni (aproximativ 280 USD) pe lună. Fostul idol a povestit: „Înainte de asta, am primit  580 mii woni (aproximativ 492 dolsari) pentru prima și ultima dată. La acea vreme, am folosit banii să îi cumpăr lui Sangmi o pereche de pantofi Nike.”

El a adăugat: „Numai idolii care sunt populari fac mulți bani, cei care nu sunt populari suferă. Puteți crede că 90% dintre idolii nu fac bani. Sperăm să fim recunoscuți de fiecare dată când lansăm un album. Cu toate acestea, de fiecare dată când lansăm un album, datoria noastră devine mai mare”.

HALO a debutat în iunie 2014, iar după aproximativ 5 ani, grupul s-a dizolvat în tăcere. Jo Sungho era cunoscut sub numele său de scenă Dino când era încă în echipă.

Puteți vedea videoclipul puțin mai jos:

 

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s