Song Hye Kyo și Jang Ki Yong se îndrăgostesc în noul teaser al dramei “Now, We Are Breaking Up”

Watch: Song Hye Kyo And Jang Ki Yong Fall In Love In New Teaser For Romance Drama

Noul teaser al K-dramei “Now, We Are Breaking Up” cu Song Hye Kyo și Jang Ki Yong nu dezamăgește!

“Now, We Are Breaking Up” este o dramă romantică realistă despre dragoste și despărțiri, care poate fi atât înflăcărată, cât și dulce-amăruie. Song Hye Kyo va juca rolul lui Ha Young Eun, un designer de modă care este realistă și fermă, în timp ce Jang Ki Yong va juca rolul lui Yoon Jae Guk, un fotograf independent inteligent.

Teaserul nou lansat al dramei începe cu o privire asupra muncii lui Ha Young Eun și a lui Yoon Jae Guk. O Ha Young Eun supărată exclamă: „Nu, nu e în regulă. În ultimii 10 ani, am alergat toată ziua cu batături la picioare și am dat totul pentru asta și am făcut tot ce am putut. Ți se pare în regulă acum?”

Clipul continuă să arate o Ha Young Eun udă în ploaie și nefericită, în timp ce spune „Am pierdut totul din cauza dragostei înainte. Am spus atunci că nu voi mai trece niciodată prin asta.”

Cu toate acestea, lucrurile se schimbă atunci când îl întâlnește pe Yoon Jae Guk, care se prezintă spunând: „Sunt un fotograf independent. Filmez pictoriale de modă.” O voce din fundal continuă: „Soarta ajunge în timp ce poartă masca coincidenței. Dacă o lăsați să treacă, este o coincidență, dar dacă o apucați, este destinul ”.

Ha Young Eun mărturisește: „Am avut cumva sentimentul că nu aș putea să mă întâlnesc în mod normal și să am o relație obișnuită.” Dar când îl întreabă pe Yoon Jae Guk de ce zâmbește atât de mult, el răspunde: „Pentru că sunt fericit. Pentru că m-ai sunat.” Ea continuă remarcând: „Relația aceea normală, obișnuită, pe care credeam că nu o voi putea avea: m-a găsit”.

“Now, We Are Breaking Up” are premiera în 12 noiembrie.

 

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s