Un internaut care spune că este prieten cu Kim Seon Ho acuză că a fost amenințat + SALT Ent. manipulează presa

Un internaut a spus că va dezvălui pe 25 octombrie informații care vor dărâma teoriille despre scandalul lui Kim Seon Ho, dar a renunțat din cauză că ar fi fost amenințat. Acesta mai susține că agenția actorului minte în legătură cu contractul său.

Un internaut anonim a scris pe Instagram că va dezvălui noi informații cu privire la controversa legată de Kim Seon Ho. Persoana respectivă a afirmat că, în industrie, agențiile le cer vedetelor să le spună toate problemele lor din trecut și prezent, sub pretextul că așa le vor proteja mai bine în momentul în care ar apărea scandaluri.

Astfel, agențiile dețin o mulțime de secrete murdare pe care le scot din sertar la momentul potrivit, de obicei atunci când vedeta decide să renunțe la contract. Astfel, distrug imaginea publică a respectivului, pentru ca acesta să nu mai poată reveni în industrie.

Persoana respectivă a spus că, din dorința de a face dreptate, va spune mai multe pe 25 octombrie, prin intermediul presei.

Ulterior, aceasta a făcut o postare, spunând că a fost amenințată cu un proces, și că nu va mai face dezvăluirile din acest motiv:

Bună ziua.

În primul rând, mulți dintre voi m-ați așteptat și aș vrea să-mi cer scuze.

Nu am nici capacitatea și nici talentul să mint în această situație.

Motivul pentru care am decis să dezvălui informațiile pe 25 octombrie este că aveam nevoie de timp pentru a afla despre dezavantajele legale cu care mă puteam confrunta.

De fapt, chiar am primit o carte de vizită de la Dispatch, dar nu depusesem niciun document atunci. Am plănuit să le depun vineri, 22 octombrie.

Cu toate acestea, începând cu 20 octombrie, în jurul orei 13:00, am început să primesc amenințări continue și mesaje persuasive de la cineva, inclusiv unul în care aceștia susțineau că vor înainta un proces prin care îmi vor cere despăgubiri și m-am simțit presat.

Motivul pentru care încerc să spun adevărul nu se datorează trecutului femeii și nici teoriilor conspirației care circulă acum pe internet. Se datorează faptului că conținutul postării acuzatoare are aspecte problematice, suficient pentru a zgudui fundamentul de bază al acestui caz.

Desigur, dacă te uiți la afirmațiile făcute de femeie, [Kim Seon Ho] merită să fie condamnat și greșește fără loc de scuze.

Cu toate acestea, vreau să știți că există și o mulțime de aspecte problematice în postarea ei în sine și există domenii în care [Kim Seon Ho] este extrem de nedreptățit.

Vă mulțumesc că ați citit această postare lungă. 

Tot pe 22 octombrie, internautul a mai declarat: „Problema a fost deja rezolvată de cele două persoane implicate, iar lucrurile ar putea să explodeze disproporționat dacă este implicată o terță parte, așa că am decis să nu merg mai departe. cu „expunerea”, pe care inițial am spus că o voi posta pe 25 octombrie.”

Pe 25 octombrie, internautul anonim a scris pe Instagram din nou:

Kim Seon Ho a semnat un contract exclusiv de 3 ani din septembrie 2018 până în septembrie 2021. Din octombrie 2021, contractul său cu Salt Entertainment este doar temporar.

Spre deosebire de contractul exclusiv, acest nou contract temporar din octombrie prevede clauze care îl fac pe Kim Seon Ho responsabil pentru încălcarea ofertelor publicitare.

Salt Entertainment ar trebui să înceteze să manipuleze mass-media spunând lucruri precum „până la sfârșit”, „absolut nu este adevărat” și să înceapă să explice cu precizie. Cu alte cuvinte, să dezvăluie publicului larg cele două clauze diferite de lichidare a daunelor privind ofertele publicitare din contractul exclusiv și contractul temporar.

Ce părere aveți?


Sursa: allkpop

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s