Dispatch dezvăluie conversații din care reiese că iubita lui Kim Seon Ho a mințit + alte detalii șocante. A dorit actorul să o protejeze?

Dispatch Reveals Details About Kim Seon Ho And His Ex-Girlfriend’s Relationship

Fosta iubită a lui Kim Seon Ho este un influencer, Choi Young Ah, o femeie divorțată. Aceasta a mințit în declarațiile sale anonime legate de actor, despre care Dispatch arată cum a dorit să o protejeze în ciuda gesturilor incredil de urâte ale femeii.

Este uimitor câte detalii a reușit să dezvăluie publicația Dispatch în legătură cu relația lui Kim Seon Ho cu fosta lui iubită, care l-a acuzat de rele tratamente și că a obligat-o să avorteze, sub pretexte false, că a tratat-o urât odată ce a făcut avortul, și-a vorbit de rău colegii săi și multe altele. Deși inițial nu a fost menționat după numele său în postare, Kim Seon Ho a recunoscut că el este actorul menționat în postare și a oferit scuze oficiale. 

Pe 26 octombrie, Dispatch a publicat un articol privind relația dintre Kim Seon Ho și fosta lui iubită, pe care Dispatch a identificat-o ca fiind fosta prezentatoare de la meteo și actualmente influencer Choi Young Ah. 

Dispatch a raportat că Choi Young Ah l-a întâlnit pentru prima dată pe Kim Seon Ho în timpul unei întâlniri cu cunoscuți la sfârșitul anului 2019. La începutul lunii martie 2020, aceștia au început să se întâlnească, iar la mijlocul lunii martie, ea i-a dezvăluit că s-a căsătorit și a divorțat în trecut. 

Într-un mesaj către un prieten după aceea, Kim Seon Ho a scris: „Vreau să continui relația. O văd pentru că îmi place de ea ca persoană. Desigur, părinții mei vor fi îngrijorați. Dar nu contează faptul că ea a fost căsătorită și a divorțat.”

Kim Seon Ho și Choi Young Ah au mers la întâlniri în alte zone ale Coreei de Sud, cum ar fi Busan și Gapyeong, precum și grădini zoologice, parcuri de distracție și suburbii. Dispatch a subliniat că acest lucru este în contradicție ckară cu afirmațiile lui Choi Young Ah în postarea ei că „trebuiau să iasă la întâlnire în secret și nici măcar nu se puteau ține de mână afară”. Dispatch a dezvăluit, de asemenea, o fotografie cu Choi Young Ah și Kim Seon Ho la o cafenea pentru animale de companie din Pocheon cu câinele lor Ho Ah, în octombrie 2020.

Dispatch a dezvăluit un mesaj lung de scuze trimis de Choi Young Ah lui Kim Seon Ho pe 8 iulie 2020, despre care Dispatch a spus că a fost furnizat de prietenul lui Kim Seon Ho, A.

Seon Ho, îmi pare rău că am făcut asta când trebuie să fi început să filmezi.
M-am gândit și m-am amăgit de minciunile mele spunând că te iubesc și făceam totul pentru tine.
stiu toate defectele mele…
Când am închis ochii la lucruri pentru că nu voiam decât să fiu fericită, cât de dureros și mizerabil trebuie să te fi făcut să te simți…
Doare atât de mult, dar este greșeala mea, așa că vreau să-mi amintesc și să mă ocup de ea.

Probabil că nu vei asculta sau nu vei dori să asculți nimic din ceea ce spun acum.
Dar am avut o relație specială.. Așa că vreau măcar să-mi cer scuze pentru aspectele care te-au rănit și să-ți spun gândurile mele sincere. 

De aseară și până acum, am fost acasă gândindu-mă la comportamentul meu greșit și la emoțiile pe care trebuie să le fi simțit.
M-am gândit… ce aș putea face.. Și ceea ce pot face este să împărtășesc în mod transparent ceea că am avut o perioadă dificilă.
Nu este greu dacă mă hotărăsc să o fac, dar abia acum mi-am dat seama…
Mi-ai spus-o indirect și este păcat că nu am înțeles atunci. 

Nu pentru că am crezut că greșeala mea a fost banală… Pentru mine, nu ești doar o persoană pe care o iubesc…
Ești o persoană pe care o prețuiesc și am vrut să te prețuiesc, dar gândeam greșit. 

Vreau să vă își oportunitatea pe care urma să mi-o oferi ieri, ca să îmi pot îndrepta greșelile.
Știu că această problemă este mult mai mare decât multele motive care ne fac să ne supărăm și că ești dezamăgit.

Nu era din obișnuință. Mi-a fost frică să nu îmi fie incomod și pentru că ne-am certat des în aceste zile, m-am speriat în avans și am făcut o alegere greșită ca o prosată.. Nu este o atitudine nerușinată cea pe care am avut-o, mi-am raționalizat gândurile pentru că am vrut să rămânem fericiți. . Regret foarte mult că m-am gândit că o făceam de dragul nostru.

Sincer, ai spune că totul este în regulă, dar m-am gândit că te vei simți încă neliniștit și am vrut să fiu cea care să-ți ofere un sentiment de stabilitate. Dacă situația s-ar fi inversat, probabil că aș fi înnebunit, dar știu că ai știut și ai încercat să înțelegi și să mă pui pe calea cea bună. Ieri, în acel moment, m-am gândit că ar trebui să mărturisesc totul și să o iau de la capăt. Trebuie să fi fost nu numai ofensat, ci și neîncrezător.. 

A fost egoist din partea mea, dar să petrec timpul cu tine și să ne gândim la viitorul nostru împreună m-a făcut atât de fericită și entuziasmată. În același timp, neliniştită.
Din moment ce te descurcai atât de bine cu dramele tale, spectacolele de varietate, filmele etc., mi-am dorit să fiu o femeie mai bună, potrivită să fie alături de tine.
Am crezut că viața noastră va deveni așa cum am visat și va continua mult timp dacă aș face asta…

Așa că recent, am simțit un sentiment de urgență, așa că m-am ocupat în grabă de contract și YouTube și toate astea..
Nimic nu a fost pentru bani sau succes. Totul a fost pentru că am vrut să fiu lângă tine…

Trebuie să te simți supărat și trădat.. Dar nu a fost cu adevărat intenționat și pentru că am vrut neapărat să făiu fericit. Îmi poți da o șansă doar de asta o dată…? Voi încerca din nou să-ți refac încrederea…
Probabil că nu te simți încurajat să o faci. Este aceeași greșeală, așa că probabil că nu vrei să-mi dai o șansă și te-ai săturat și  ești dezamăgit de mine, dar vreau să ai încredere în mine o dată… Deoarece durerea și încrederea ta depind de acțiunile mele.

Tu ești singurul pentru mine, Seon Ho.
Dar dacă trebuie să mă părăsești, sunt pregătită să accept și asta. Pentru că te iubesc..
Mă gândesc până aici, dar vreau să o reconsideri… Nu prea negativ, doar încă o dată… într-un sens bun…
Nu-mi voi raționaliza niciodată greșelile și nici nu-ți voi ascunde nimic în niciun fel.

Kim Seon Ho a vorbit despre această problemă cu prietenul său A. Acestea sunt mesajele referitoare la asta:

Kim Seon Ho: Ne-am despărțit. Chiar nu pot să cred asta.
A: Dimineață?
Kim Seon Ho: A fost surprinsă ieri în miezul nopții. I-am spus [ultima dată] că o să las să treacă de la mine doar o dată. Dar a fost prinsă mințind, prefăcându-se că nu s-a dus undeva cu un tip când a făcut-o.
Kim Seon Ho: Dar problema este că, când i-am spus asta, ea a crezut că vorbesc despre altceva și mi-a spus când s-a întâlnit un alt tip.
A: A cunoscut o mulțime de alți băieți
Kim Seon Ho: I-a întâlnit la serviciu, dar a spus că nu vrea să-mi spună totul.
Kim Seon Ho: Am spus că e în regulă dacă merge chiar și la club și că nu voi fi gelos dacă merge undeva cu băieți. I-am spus doar să-mi spună sincer și să-mi scrie mesaj când ajunge acasă, dar a încălcat această [promisiune din nou].
R: Asta este tot ce cerem 
Kim Seon Ho: O dată, filmările s-au încheiat mai devreme. Am întrebat-o ce face și a spus că doarme. Așa că m-am dus la ea acasă cu un cadou, dar ea nu era acasă. Mașina ei nici măcar nu era acolo. După aceea, ea a promis că nu va minți. sunt atât de furios.
R: Ar trebui să te întâlnești cu cineva diferit în loc de cineva care te tulbură așa.

Conversația lor a continuat a doua zi:

Kim Seon Ho: (trimite mesaj lung trimis de Choi Young Ah)
A: Cum te simti?
Kim Seon Ho: Și mie îmi place foarte mult de ea… dar rezultatul este evident
Kim Seon Ho: Cred că va minți din nou
R: Există o șansă mai mare ca asta să se întâmple
A: Vezi un viitor cu ea?
Kim Seon Ho: Nu văd încă
Kim Seon Ho: Ea a scris mesajul într-un mod atât de sfâșietor
R: Ceea ce este supărător este că toți ceilalți par să o facă bine, dar întâlnirile, dragostea și chiar căsătoria sunt… dificile.
R: Din punctul meu de vedere, cred că [acțiunile ei] vor fi continuu repetitive
Kim Seon Ho: Mă doare capul… Nu cred că va rezolva asta
R: Aceasta nu este o dramă precum “The World of the Married” sau “Love and War”..
Kim Seon Ho: Văd asta când îl privesc dintr-o perspectivă exterioară, dar din interior mi se pare că sunt în ape tulburi
Kim Seon Ho: Este frustrant, de parcă aproape văd asta, dar nu pot.
R: Știi, dar încă te lași păcălit.

Kim Seon Ho a primit sfaturi de la B, un actor de teatru care este prieten apropiat atât cu Kim Seon Ho, cât și cu Choi Young Ah. B i-a spus lui Kim Seon Ho: „Spune că nu o va mai face. Ar trebui să accepți dacă ea își cere scuze așa.” Kim Seon Ho a decis atunci să o ierte.

Pe 24 iulie, Choi Young Ah a aflat că este însărcinată. Ea l-a sunat pe Kim Seon Ho în timp ce plângea și i-a trimis și un mesaj.

Potrivit lui B, Kim Seon Ho i-a spus: „Este o binecuvântare, așa că nu plânge”.

B a explicat: „La început, el a felicitat-o ​​spunând că este un lucru bun. Cred că s-a speriat sincer totuși. Chiar s-a gândit mult la asta. Din păcate, cei doi au fost de acord să-i lase [copilului] să plece. Și mi-a cerut cu grijă ceva.”

Pe 27 iulie, B a așteptat în parcare, unde cei doi au coborât mai târziu decât era programat. Conversația lor s-a mai lungit  pentru că Choi Young Ah s-a răzgândit brusc.

B a spus: „Amândoi aveau ochii complet umflați când au coborât. Acest tip de decizie nu trebuie să fi fost ușor de luat. În timp ce am fost cu ea la spital, el a mers să cumpere ingrediente pentru supa de alge. Este cineva care nu poate găti deloc…”

Kim Seon Ho i-a gătit supa de alge timp de două săptămâni. În „2 Days & 1 Night Sezonul 4”, el a menționat: „Știu să gătesc supă de alge pentru că am gătit recent”.

Choi Young Ah a scris în postarea ei inițială: „Atitudinea lui Kim Seon Ho s-a schimbat complet după avort”. Ea a spus că el „a făcut o promisiune credibilă cu privire la căsătorie și la prezentarea mea părinților săi, jucând teatru și mințind”.

Potrivit prietenului lui Choi Young Ah, C, ea i-a cunoscut pe părinții lui Kim Seon Ho după avort, a mâncat cu ei și chiar a dormit la ei.

C a dezvăluit: „Young Ah a rămas aproape de părinții lui Seon Ho după aceea. Seon Ho a lucrat pentru a construi o relație bazată pe încredere cu ea. El a adoptat, de asemenea, un Shiba Inu pe nume Ho Ah pentru ea, astfel încât să nu fie singură când rămânea singură acasă.”

În postarea ei inițială, Choi Young Ah a mai scris: „Pentru că și-a trăit tinerețea în sărăcie, are o mare obsesie pentru bani. Mi-a trimis doar 2 milioane de woni (aproximativ 1.717 de dolari) pentru chirurgie și taxele de spital.”

Cunoștința lui Choi Young Ah, D, a spus despre asta: „Cheltuielile ei indulgente au fost dificile pentru Kim Seon Ho. De Crăciun, ea a primit o geantă de designer de 7 milioane de woni (aproximativ 6.008 USD). A cumpărat-o cu cardul personal și a primit un transfer de bani de la Kim Seon Ho. [Prietenii] știu despre asta pentru că s-a lăudat cu asta.”

D a adăugat: „Nu am văzut-o niciodată pe Choi Young Ah plătind. De obicei, Kim Seon Ho plătea. Ea spune că lui Kim Seon Ho îi plac brandurile de designer? Toți cunoscuții știu cine este persoana care este cu adevărat obsedată de obiectele de designer.”

Prietenii lui Choi Young Ah, C și D, i-au luat partea lui Kim Seon Ho, spunând: „Adevărul a fost denaturat”.

Iată citate suplimentare din C și D:

„Choi Young Ah a deliberat, de asemenea, mult despre problema avortului. Este o chestiune despre care merită să discutăm mult.”
„Trebuie să fi fost sătul de minciuni. Este ironic că dă vina pe Kim Seon Ho.”
„Este extrem de obsesivă. Ea i-a deschis telefonul pentru a-i verifica mesajele și DM-urile.”
„Ea a sperat că Kim Seon Ho se va întoarce după căderea lui. S-a întâmplat cu adevărat.”

Pe 11 ianuarie 2021, Dispatch a primit un e-mail anonim de la vecinul lui Choi Young Ah. Pontul a explicat situația dintre Choi Young Ah și fostul ei soț și a mai spus că cineva care pare să fie Kim Seon Ho a fost zărit foarte frecvent la apartament. 

În acea perioadă, Choi Young Ah le-a spus oamenilor din jurul ei că persoane înrudite cu fostul ei soț o amenință. 

Cunoștinta lui Kim Seon Ho, E, a explicat: „Kim Seon Ho a spus că îi este greu din cauza situației din jurul lui Choi Young Ah. Era amenințată, erau bande după ea, soțiile fostului ei soț o deranjau, era supusă unui proces, etc… Erau situații insuportabile.”

E a mai spus că Choi Young Ah l-a filmat în secret pe Kim Seon Ho. „Odată, Kim Seon Ho și Choi Young Ah și-au verificat reciproc mesajele KakaoTalk. În acel moment, a aflat despre numeroasele videoclipuri și înregistrări audio ale lui care au fost salvate în computerul lui Choi Young Ah. Gândindu-mă la asta din perspectiva lui, nu este înfricoșător?”

Din câte li s-a spus celor de la Dispatch, Kim Seon Ho și Choi Young Ah s-au întâlnit până în aprilie 2021 și și-au încheiat oficial relația în mai. 

Dispatch a declarat că s-au întâlnit cu mulți oameni care le-au ascultat poveștile, iar unii dintre cunoscuții lui Choi Young Ah au contactat primele pe ecei de la Dispatch. Potrivit acestora, Kim Seon Ho nu s-a despărțit de ea pentru că a ajuns brusc la faimă și, în schimb, au subliniat acțiunile lui Choi Young Ah. 

Raportul lui Dispatch s-a încheiat cu o declarație a lui B. El a spus: „Seon Ho hyung mi-a spus asta. Întrucât era adevărat că a renunțat la copilul lui… Din moment ce a iubit-o odată, a încercat să înțeleagă. Și că nu a vrut să se lupte pentru viața sa privată în fața întregii națiuni. Așa că a spus că, în loc să ia măsuri, și-a cerut scuze. Seon Ho hyung este genul ăsta de persoană. Era într-o relație normală, la fel ca oricine altcineva. Nu a încercat niciodată să o ascundă pe Young Ah noona. Sunt martor.”

Ca răspuns la raport, o sursă de la agenția SALT Entertainment a lui Kim Seon Ho a declarat: „Nu avem nimic de spus. Ne cerem scuze.”

 

Sursa

8 gânduri despre „Dispatch dezvăluie conversații din care reiese că iubita lui Kim Seon Ho a mințit + alte detalii șocante. A dorit actorul să o protejeze?

 1. mariagrafu

  Vai de capul meu ce vipera și-a găsit * scuzati-mi exprimarea… sincer, jur pe tot ce am ca din scrisoarea ei anterioară reiese cum ca este perfect nevinovată, iar acum …. deci, nu, nu se poate … povestea lor a intrecut viata de film. Femeia asta merita sa fie părăsită nu o dată, ci de mii de ori pentru a se învața minte. Păcat însă ca tot ceea ce a reușit acest actor s-a dus naibi de râpă din cauza unei curve**

  Apreciat de 1 persoană

  Răspunde
  1. Ana34

   Inca nu sa dus! Isi va reveni in curand! Doar ca nu cred ca va activa prea repede deoarce este afectat! Sper din suflet sa isi recapete popularitatea de alta data! 🥰

   Apreciază

   Răspunde
 2. Ana34

  Cine spunea despre el ca este iresponsabil, din tot ce am vazut in acest articol consider ca este cea mai responsabila persoana! Cum sa isi asume responsabilitatea si sa se casatoreasca cu ea? Cum sa lase sa se nasca copil in acel context cand ea nici nu stie pe ce planeta este ? Nu sunt deacord cu avorturile insa mai decat sa sufere acel copil din cauza parintiilor mai bine nu! Poate el a considerat ca ea nu este stabila psihic sa aiba acel copil?! Nu stiu zic si eu! Chiar si asa mi sa parut foarte responsabil si frumos din partea lui ca a protejat-o asa!

  Apreciază

  Răspunde
  1. Night

   Și-a dat silința să o facă fericită atât cât a putut și totuși oferindu-i atâtea șanse a făcut îndeajuns cât poate face un om…i-a spus că doarme, s-a dus la ea cu cadou, iar ea era plecată…de aici se înțelege totul și faptul cum ea își dorea ceva serios dar se gândea la alți bărbați. Nu este exclus ca Seon Ho, să fi fost șantajat emoțional sau hărțuit înainte ca ea să rămână însărcinată semn că el era foarte tulburat dinainte…..sper doar să revină la normal totul în viața lui…

   Apreciază

   Răspunde
 3. Night

  Cât am așteptat acest articol, urmărindu-l îndeaproape după câteva drame, mi-era imposibil să cred că este adevărat tot ceea ce se speculase, din toată această poveste se pare că el este singura victimă. Mi se pare sub orice critică faptul că, aceasta fată fiind în relație cu el continua să se gândească la alții, să îl mintă și de câte ori l-o fi și înșelat având în vedere că nu a găsit-o acasă deși îi spusese că doarme. Îmi pare rău pentru el, cumva suferința personajelor din drame s-a abătut asupra vieții lui, acum cumva îl regăsesc și mai mult în personajele jucate. Sper să nu recurgă la vreo prostie…într-o astfel de situație critică mulți oameni clachează și cedează. Ființa aceasta de fată este un coșmar, după ce că Seon Ho i-a suferit problemele după divorț…a trebuit să mai îndure și asta. Oamenii se schimbă, se schimbă greu, foarte greu, păcat că Seon Ho nu a înțeles acest lucru mai devreme, probabil că dacă nu i-ar fi oferit atâtea șanse, ar fi fost altfel, dar ce mai contează ce ar fi fost, atâta timp cât realitatea e dureroasă. Oare mai există posibilitatea de a reveni pe ecrane ? Un om atât de talentat ….nu se poate pierde în urma pașilor aspri a falsității ce l-a înconjurat…

  Apreciază

  Răspunde
 4. Ana34

  Ma bucur ca insfarsit vorbit si voi! Vam spus si zilele trecute ca, cei din Coreea, afland-u-i identitatea deja stiau ca ea este un gold digger si ca ii placeau mult cluburile totsi mi-am primit hate!

  Apreciază

  Răspunde
 5. Pingback: Staff-ul „Hometown Cha Cha Cha” postează poze cu Kim Seon Ho și îl susține public + internauții arată și ei susținerea | K-POP ROMÂNIA

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s