Staff-ul „Hometown Cha Cha Cha” postează poze cu Kim Seon Ho și îl susține public + internauții arată și ei susținerea

fancyorangiee) / Twitter

Pe 26 octombrie, un membru al echipei de producție a dramei „Hometown Cha Cha Cha” a postat mai multe fotografii pe Instagram și a inclus hashtag-uri în legendă precum „#Quickly stand up again like Chief Hong~ #Kim Seon-ho fighting #Hometown Cha Cha Cha ”

Imaginile îi arată pe Kim Seon Ho pozând alături de un copil mic cu care a jucat în serial, cu un zâmbet strălucitor. De asemenea, personalul dramei a postat fotografii nu numai cu Kim Seon-ho, care joacă rolul șefului Hong în „Hometown Cha Cha Cha”, ci și cu Shin Min Ah, care a avut alături de el rolul principal din K-dramă.

Gestul online arată clar că echipa cu care a lucrat îl susține public pe actor, care  a fost implicat recent într-o controversă cu privire la viața sa privată, după ce fosta  iubită a postat dezvăluiri pe o comunitate online. Câteva zile mai târziu, Kim Seon Ho și-a recunoscut greșelile și și-a cerut scuze prin intermediul companiei sale.

May be an image of 2 people

May be an image of 3 people

Ulterior însă, Dispatch a prezentat rezultatele unei anchete proprii care arată faptul că iubita vedetei a mințit în nenumărate ocazii, s-a purtat urât cu Kim Seon Ho în timpul relației, posibil l-a înșelat și chiar l-a înregistrat cu scopuri dubioase. Rezumatul îl aveți aici.

În urma anchetei Dispatch, până și publicul sud coreean pare să se întoarcă în favoarea actorului, unii cerând întoarcerea lui la filmările unui show tv în care a apărut până recent. Iată câteva exemple de susținere:

[+1004, -64] Acesta este motivul pentru care trebuie să ascultăm ambele părți. Kim Seon Ho avea grijă de fosta sa iubită, alegând să nu vorbească. Pe de altă parte, ce fel de viață trăia ea, de până  și cunoscuții ei o critică/au ceva de spus?

[+845, -67] Mi-era frică să nu fiu numit fanul (nebun) al lui Kim Seon Ho, așa că nu am scris niciun comentariu pentru a-l apăra, dar este atât de revigorant (să citesc articolul) 

[+734, -73] Îmi pare  rău pentru Kim Seon-ho

[+342, -7] ㅋㅋㅋ Nu spune totul atunci când chiar și cunoscuții ei aleg să vorbească despre asta? Nici măcar ei nu  mai suportă, de vreme ce  vorbesc despre asta? ㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋ

[+323, -9] Este prima dată când văd că Dispatch protejează pe cineva cu atâta căldură. Dispatch trebuie să fi fost furioși după au văzut ce s-a întâmplat.

[+320, -7] Dispatch este ca avocatul lui personal. Trebuie să fi fost supărați în timp ce adunau știrile.

 

 

Sursa 1

Sursa 2

3 gânduri despre „Staff-ul „Hometown Cha Cha Cha” postează poze cu Kim Seon Ho și îl susține public + internauții arată și ei susținerea

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s