Noi K-drame despre idoli K-pop se vor lansa luna viitoare

The cast members of the upcoming SBS drama,

Noi drame despre vedetele K-pop, în care joacă idoli, sunt programate să fie lansate luna viitoare, pe fondul popularității tot mai mari a industriei de divertisment din Coreea din întreaga lume.

„Let Me Be Your Knight” de la SBS, cu actrița Jung In Sun și Lee Junyoung din grupul de băieți U-KISS, este programată să aibă premiera pe 7 noiembrie. Următorul serial TV este o poveste de dragoste despre un  cântăreț K-pop popular pe nume Yoon Tae-in (Lee) și medicul său de familie In Yoon-ju (Jung), care ajung să trăiască împreună pentru a trata somnambulismul lui Yoon.

JR din trupa de băieți NU’EST, Kim Donghyun din AB6IX și Yoon Jisung din grupul proiect desființat Wanna One, vor apărea și ei în drama cu 12 episoade, care va fi regizată de Ahn Ji-sook. Ahn a co-regizat anterior serialul TV din 2019, „Kill It”. 

Doar o zi mai târziu, pe 8 noiembrie, „Idol: The Coup” de la JTBC va difuza primul episod. Hani, fosta membră a grupului de fete EXID, Solbin de la LABOUM, membra WJSN (Cosmic Girls) Exy și Green de la REDSQUARE vor fi apărea în noua dramă, care urmărește un grup de fete fictiv K-pop numit „Cotton Candy” care e aproape de desființare. Hani joacă rolul liderului grupului, care se luptă să gestioneze echipa în lumea dură a muzicii.

Echipa de producție a „Idol: The Coup” a spus anterior că drama va oferi o privire în partea întunecată a industriei K-pop. Regizorul său este Noh Jong-chan, cel mai bine cunoscut pentru drama sa, „Clean with Passion for Now” (2018-19). 

Cu toate acestea, rămâne de văzut dacă aceste noi seriale TV vor face furori, având în vedere că majoritatea dramelor centrate pe K-pop nu au avut succes.

De exemplu, „Imitation” (2021) de la KBS – o poveste despre o vedetă K-pop nepopulară care încearcă imite un star de top – a obținut doar un rating de aproximativ 1%. Criticii subliniază că este dificil pentru dramele despre K-pop să atragă un număr mare de telespectatori, deoarece cei care nu sunt interesați de muzica coreeană probabil nu le vor viziona.

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s