Ahn Bo Hyun vorbește despre scena de sex cu Han So Hee din “My Name”

Sốc nặng với cảnh nóng nude 100% của Han So Hee với trai lạ mới, bạn giường Song Kang ra chuồng gà liền! - Soc nang voi canh nong nude 100 cua

Scena de sex dintre Ahn Bo Hyun și Han So Hee din K0-drama “My Name” a devenit virală:„Scena a fost decisă după multe discuții”.

Pe 25 octombrie, Ahn Bo Hyun a vorbit despre drama Netflix „My Name” printr-un interviu video online. „My Name” spune despre adevărul dur și răzbunarea lui Jiwoo (Han So Hee), care a intrat într-o organizație mafiotă pentru a-l găsi pe vinovatul care i-a ucis tatăl, după ce s-a infiltrat și în  poliție sub un nou nume.

În această dramă, Ahn Bo Hyun joacă rolul lui Pildo, un detectiv as al Unității de Narcotice. El înfățișează perfect un agent de poliție capabil care urmează întotdeauna principiile și trăiește, de asemenea, o poveste de dragoste cu Han So Hee, care mai târziu ia o întorsătură în poveste. Cu toate acestea, scena de sex a lui Pildo și Jiwoo, care apare în a doua jumătate a dramei, a primit reacții mixte din partea publicului.

În acest sens, Ahn Bo Hyun a spus: „Știind că spectatorii au păreri diferite despre această scenă, m-am gândit că trebuie să o fi vizionat din diferite perspective”. Deoarece atât Pildo, cât și Jiwoo au un trecut dureros, m-am gândit că ar fi grozav dacă cei doi s-ar putea consola unul pe celălalt.” El a continuat: „Scena din pat este o parte necesară a procesului în care partea de monstru a lui Jiwoo se schimbă în sfârșit. Cred că de aceea această scenă de dragoste a lăsat o impresie atât de mare.”

În plus, Ahn Bo Hyun a mai spus: „Împreună cu regizorul Kim Jin-min, scenaristul Kim Ba-da și actrița Han So Hee, am discutat multe despre această scenă în pat. Prin urmare, am decis să o filmăm crezând că ar trebui să empatizăm cu sentimentele personajelor, decât să ne simțim presați.”

„My Name” atrage o atenție deosebită, deoarece s-a clasat pe locul 3 în categoria seriale TV în topul Netflix „Today’s TOP 10”.

Întrebat despre popularitatea în creștere a dramei, Ahn Bo Hyun și-a exprimat recunoștința față de recenziile favorabile din partea publicului, spunând: „Am fost profund mișcat de reacția pozitivă. Cred că datorită influenței mari a „Squid Game” am reușit să ajungem pe locul 3. Au fost mai mulți oameni care mi-au lăudat rolul de agent de poliție decât mă așteptam.”

Upcoming Drama “My Name” Reveals Intense Character Posters Of Han So Hee, Ahn  Bo Hyun, And Park Hee Soon | Soompi

Sursa

Un gând despre „Ahn Bo Hyun vorbește despre scena de sex cu Han So Hee din “My Name”

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s