Imaginea lui Lucas din NCT a apărut brusc pe pagina de web a brandului GUCCI

Este pentru prima dată când o poză a lui Lucas este postată după ce a fost implicat într-un scandal și a luat o pauză de la activități.

Recent, internauții au distribuit imagini cu Lucas care apar pe site-ul web al campaniei GUCCI. Imaginea lui Lucas a reapărut pe paginile de start ale GUCCI în multe țări, cu excepția Chinei.

Se știe că aceasta este campania la care a participat idolul înainte de a izbucni scandalul cu el. Din cauza scandalului lui Lucas, aceste imagini au fost ascunse până în prezent.

Gucci: How We Met: Debuting Gucci Les Pommes | Milled

Anterior, în august 2021, controversa privind relațiile personale ale lui Lucas din NCT/WayV a  șocat atât pentru industria coreeană, cât și pentru cea chineză de divertisment. Idolul masculin născut în 1999 a fost acuzat că a fost implicat în relații romantice cu mulți fani atât în Coreea, cât și în China, și de comportamente rele precum: înșelăciune, extorcarea iubitelor, comportament bârfitor față de show-uri tv și colegii de trupă etc..

Până acum, agenția SM nu a confirmat dacă Lucas mai este încă membru al grupului NCT sau nu, dar acesta nu a fost inclus recent în noua marfă NCT.

Ce părere aveți? Revine Lucas?

Sursa

2 gânduri despre „Imaginea lui Lucas din NCT a apărut brusc pe pagina de web a brandului GUCCI

  1. Ana34

    Viata personala nu are nici o legatura cu cariera! Mi se pare normal sa revina la munca! 🤷‍♀️ Ma bucur sa il revad! Fanele trebuie sa se bucure ca el le-a apreciat si iubit 😂 sunt niste norocoase 😂😂😂

    Apreciază

    Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s