Park Soo Young (Lizzy) este amendată pentru că a condus sub influența alcoolului

Park Soo Young (Lizzy) Receives Fine For Drunk Driving Accident

Park Soo Young (Lizzy) a primit o amendă pentru că a provocat un accident după ce s-a urcat băută la volan.

Pe 18 mai, Park Soo Young a intrat într-un taxi în timp ce conducea sub influența alcoolului în cartierul Cheongdam din zona Gangnam din Seul. Nivelul ei de alcool în sânge era de peste 0,08%,  suficient pentru a-i fi retras permisul de conducere. 

Ea a fost inițial inculpată fără reținere pentru încălcarea Legii Rutiere prin conducere sub influența alcoolului. Ulterior, poliția a luat în considerare faptul că șoferul de taxi a fost rănit și a avut nevoie de două săptămâni de tratament pentru recuperarea completă și a adăugat acuzația de conducere periculoasă în temeiul Legii pedepselor suplimentare pentru infracțiuni specifice. 

La prima audiere care a avut loc luna trecută, procuratura a cerut o pedeapsă de un an de închisoare. 

În timpul procesului desfășurat astăzi pe 28 octombrie, Tribunalul Districtual Central din Seul i-a dat lui Park Soo Young o amendă de 15 milioane de woni (aproximativ 12 790 de dolari). 

Instanța a precizat: „În timp ce inculpata era în stare de ebrietate și într-o stare în care nu putea conduce normal, a provocat un accident de mașină care a rănit victima. Nivelul ei de alcool în sânge era, de asemenea, ridicat și era nevoie de o pedeapsă care să se potrivească acestor factori.”

Judecătorii  au continuat: „Am luat în considerare faptul că este prima infracțiune a inculpatei, că vătămarea victimei este minoră și că inculpata i-a predat mașina pentru a-și demonstra hotărârea de a preveni repetarea infracțiunii”.

 

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s