Park Ju Hyun și Chae Jong Hyeop confirmați în rolurile principale ale unei K-drame romantice despre sport

Park Ju Hyun And Chae Jong Hyeop Confirmed As Leads Of New Sports Romance Drama

Park Ju Hyun și Chae Jong Hyeop vor juca împreună într-o nouă K-drama!

Pe 28 octombrie, a fost confirmat că cei doi actori vor juca rolul principal al dramei KBS2 „Going to You at a Speed ​​of 493 km” (titlu literal).

„Going to You at a Speed ​​of 493 km” este o dramă de dragoste în lumea sportivă despre un bărbat și o femeie care joacă dublu mixt într-o echipă de badminton. 

Park Ju Hyun o joacă pe Park Tae Yang, o fostă olimpică aspirantă care a trebuit să renunțe la badminton din cauza unui incident, deși sportul înseamnă totul pentru ea. Trei ani mai târziu, ea se alătură unei echipe de la locul de muncă și își urmărește din nou visul.

Chae Jong Hyeop preia rolul lui Park Tae Joon, care pur și simplu vede badmintonul ca fiind meseria lui. În timp ce visează să trăiască confortabil după retragere, el este exclus din echipa orașului și ajunge să se alăture unei echipe de la locul de muncă. Când o întâlnește pe Park Tae Yang, începe să se schimbe atât ca jucător de badminton, cât și ca persoană. 

Mulți anticipează chimia incredibilă a actorilor în ascensiune în timp ce spun povestea incitantă a doi tineri de 25 de ani. Park Ju Hyun a atras atenția pentru că a jucat în „Extracurricular”, „Zombie Detective”, „Mouse” și multe alte drame, în timp ce Chae Jong Hyeop a ajuns la faimă în drame precum „Stove League”, „Sisyphus: The Myth” „The Witch’s Diner” și „Nevertheless”. 

„Going to You at a Speed ​​of 493 km” va avea premiera în prima jumătate a anului 2022.

 

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s