Agenția lui Han So Hee confirmă că actrița a știut de scenele intime din serialul „My Name” înainte de a începe filmările

Han So Hee dusă de urgență la spital după ce a leșinat pe platourile de filmare | K-POP ROMÂNIA

Agenția actriței Han So Hee a lansat o declarație care adresează îngrijorările fanilor care au urmărit serialul „My Name”.

În data de 20 octombrie, Han So Hee a oferit un interviu în care a discutat și despre serialul de pe Netflix în care a jucat recent, „My Name”. Aceasta a vorbit în special despre o scenă intimă alături de actorul Ahn Bo Hyun: „Am aflat despre scenă în mijlocul filmărilor. La început m-am întrebat dacă ar fi în regulă. Am crezut că ar putea să distragă de la povestea principală sau de la scopul personajului meu, Ji Woo. Însă am discutat cu scenaristul și directorul și am ajuns la concluzia că acea scenă va arăta o latură mult mai umană a personajului.

Declarațiile ei au ajuns subiect de discuție pentru internauți, ceea ce a dus la lansarea unei declarații oficiale a agenției 9ato Entertainment:

Bună ziua. Suntem 9ato Entertainment.

Dorim să clarificăm suspiciunile că o anumită scenă din serialul „My Name” de pe Netflix a fost „decisă pe loc, fără consimțământul actorilor”.

Am ajuns la concluzia că declarațiile din interviul de pe 20 octombrie („Am aflat despre scenă în mijlocul filmărilor.”) pot cauza neînțelegeri pentru unii, așa că vom dezvălui cum a fost luată decizia filmării acelei scene.

Scena respectivă a fost discutată încă din faza de pre-producție și a existat perspectiva filmării unei scene în dormitor pentru a arăta o latură emoțională a personajului lui Han So Hee, Ji Woo.

Însă scenariul nu era complet, așa că scena a depins de emoțiile personajului din timpul filmărilor. S-a decis că o astfel de scenă va contura o latură mai umană a lui Ji Woo și va explica schimbările comportamentale în evenimentele ulterioare, așa că a fost filmată cu aprobarea actorilor și a personalului. Directorul și scenaristul au vorbit despre detaliile acestei scene.

„Am aflat despre scenă în mijlocul filmărilor” înseamnă că decizia finală pentru acea scenă a fost făcută în mijlocul filmărilor după discuții îndelungate, iar Han So Hee a explicat mai departe în interviu că directorul și scenaristul au informat-o și i-au cerut aprobarea.

Vă informăm că toate scenele filmate au fost discutate suficient cu directorul, scenaristul, echipa de producție și actorii.

Am vrut să adresăm direct aceste suspiciuni, întrucât știm cât efort și câtă muncă au fost depuse de actori și echipa de producție pentru acest proiect. În viitor, cerem oamenilor să se abțină de la a face acuzații false pentru a nu crea neînțelegeri în această privință. Vă mulțumim.

sursă

Un gând despre „Agenția lui Han So Hee confirmă că actrița a știut de scenele intime din serialul „My Name” înainte de a începe filmările

  1. Madalina

    Cat timp liber au acesti oameni, care iau fiecare cuvant in parte al artistilor si il analizeaza, creand discutii pentru orice nimic…actorii din acest serial chiar au facut o treaba buna si ii de apreciat tot efortul lor…

    Apreciază

    Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s