Minhyuk părăsește trupa D-CRUNCH, iar Dylan intră în hiatus

Fanii trupei D-CRUNCH au primit o veste rea!

În data de 10 noiembrie, agenția AI GRAND KOREA a anunțat oficial faptul că membrul Minhyuk a decis să părăsească trupa, iar Dylan a intrat în hiatus.

Compania a declarat:

„Bună ziua! Suntem AI GRAND KOREA. Vă vom oferi niște vești triste tuturor fanilor trupei D-CRUNCH.

Începând cu luna trecută, Dylan a început să meargă tot mai des la spital din cauza anxietății sociale, dar și din cauza unor probleme de sănătate. După toate acestea, Dylan a decis să suspende temporar activitățile sale, pentru a avea suficient timp de odihnă și pentru a-și urma tratamentul. Vă rugăm să înțelegeți, deoarece obiectivul principal este recuperarea artistului. Vă vom ține la curent cu starea acestuia. Vom face tot posibilul ca acesta să fie sănătos și să se recupereze cât mai repede.

Membrul Minhyuk a discutat mult cu colegii săi din D-Crunch legat de activitățile viitoare ale grupului. Acesta a spus că i se pare mult prea mult, așa că a părăsit trupa. Ne pare rău că am fost nevoiți să anunțăm asemenea vești triste fanilor coreeni și internaționali, care au susținut și îndrăgit grupul. Vă rugăm să îi adresați cuvinte încurajatoare lui Minhyuk, care a pornit acum pe altă cale. Anul 2021 se apropie de sfârșit, dar au existat multe obstacole din cauza pandemiei. Minhyuk ne-a spus că a avut multe momente dificile și regrete, dar a fost recunoscător fanilor care i-au fost alături în tot acest timp.

Vom continua să facem tot posibilul pentru a sprijini trupa D-CRUNCH.”

sursa: allkpop

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s