Han Seo Hee, condamnată la 1 an și 6 luni închisoare + arestată la tribunal

Pe 17 noiembrie, judecătorii au decis că Han Seo Hee are de executat o sentință de 1 an și 6 luni de închisoare cu executare imediată.

Potrivit OSEN, pe 17 noiembrie, filiala Seongnam a Tribunalului Districtual Suwon a condamnat- pe Han Seo Hee, care a fost acuzată de încălcarea Legii privind controlul narcoticelor, la 1 an și 6 luni de închisoare.

În iulie 2020, Han Seo Hee a fost reținută după ce și-a încălcat probațiunea, la testul de urină ieșind urme de consum de mefamfetamină și droguri psihotrope. După ce a fost reținută, ea a contestat testul de urină și a cerut o nouă investigație. După ce i-au fost făcute teste de păr, ale căror rezultate au fost negative, ea a fost eliberată.

Han Seo Hee a continuat să nege că a consumat substanțe ilegale, însă în urma afăișării probelor, judecătorii au cerut ca ea să fie arestată.

Reamintim că în 2016, ea a fost acuzată că a cumpărat 9 grame de cannabis de 4 ori în interval de câteva luni. Atunci a fost condamnată la 3 ani de închisoare cu 4 ani de probațiune, amendă și 120 de ore de cursuri anti-consum de substanțe ilegale.

Han Seo Hee a fost arestată imediat după pronunțarea sentinței.

Sursa

11 gânduri despre „Han Seo Hee, condamnată la 1 an și 6 luni închisoare + arestată la tribunal

  1. Kim Autor post

   sincer Han Seo Hee trebuia sa ia 3 ani ca asa era: daca in 4 ani consuma droguri, o baga la puscarie 3 ani. SI i-au dat juma de pedeapsa si mai si comentau ca au dat MULT! Care mult???? a primit jumatate si in cateva luni va fi libera. Nu e suficient dar poate dupa ce sta o perioada la inchisoare isi mai baga mintile in cap

   Apreciat de 1 persoană

   Răspunde
    1. Kim Autor post

     nu. top a primit condamnare cu suspendare. din cate stiu. la fel ca ea. doar ca el nu a mai fumat si deci de aia nu a fost inchis.
     ea da a fumat . si a luat si ecxtasy. si trebuia sa intre automat 3 ani la inchisoare dar a primit jumatate din sentinta. ilhooon a luat tot 3 ani de inchisoare parca . ea a fost si dealer si a luat o pedeapsa mult mai mica decat merita pt toate. si plus ca s a drogat si mai tare desi era obligata sa nu o mai faca pt 4 ani.

     Apreciază

     Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s