Minhyuk și Hyungwon din Monsta X spun povești pe YouTube pentru a promova kimchi-ul

Idolii au ajuns pe prima pagină a știrilor din țară după ce a fost anunțat că își vor folosi șarmul pentru a populariza kimchi-ul la nivel global.

Minhyuk și Hyungwon din trupa de băieți MONSTA X au servit drept naratori într-un videoclip care promovează kimchi-ul pentru publicul global.

Cei doi idoli K-pop au povestit al treilea și ultimul episod al serialului YouTube „Kimchi Universe”, un proiect lansat de profesorul Seo Kyoung-duk de la Universitatea Sungshin pentru femei în luna aprilie. Seo este un profesor de educație generală dedicat promovării istoriei și culturii coreene în străinătate.

Videoclipul de patru minute este disponibil atât cu subtitrare în coreeană, cât și în engleză. Episodul explică modul în care kimchi-ul a devenit mai cunoscut în lume prin Jocurile Asiatice din 1986 și Jocurile Olimpice de vară din 1988, ambele desfășurate la Seul.

De asemenea, a fost subliniat faptul că kimjang, cultura coreeană a oamenilor care se adună pentru a face și a împărtăși kimchi, a fost înregistrată ca patrimoniu cultural imaterial de către Unesco în 2013. 

„Sperăm că [participarea noastră] a ajutat la introducerea și promovarea kimchi-ului în lume”, au spus Minhyuk și Hyungwon marți. „Ne bucurăm să facem parte din ceva semnificativ.”

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s