Procuratura cere 2 ani de închisoare pentru cazul lui Jung Ilhoon de consum de marijuana + acesta cere clemență

Prosecution Requests 2-Year Prison Sentence In Appeal Trial For Jung Ilhoon’s Marijuana Case + Jung Ilhoon Pleads For Leniency

A doua audiere pentru procesul de apel al lui Jung Ilhoon a avut loc astăzi la Înalta Curte din Seul.

Jung Ilhoon a fost adus la judecată pentru suspiciuni că a cumpărat și fumat 826 de grame de marijuana folosind aproximativ 130 de milioane de woni (aproximativ 116 500 de dolari) în 161 de cazuri, între 5 iulie 2016 și 9 ianuarie 2019, împreună cu alți șapte inculpați.

În primă instanță, Jung Ilhoon a fost condamnat la doi ani de închisoare și amendat cu 133 de milioane de woni (aproximativ 119 200 de dolari) pentru încălcarea Legii privind controlul narcoticelor etc. și a fost luat sub custodie. Cu toate acestea, atât Jung Ilhoon, cât și acuzarea au făcut apel la sentință.

În timpul audierii din 18 noiembrie, procurorii au cerut o pedeapsă de doi ani de închisoare și o amendă de 126,6 milioane de woni (aproximativ 107 250 de dolari) pentru acuzațiile de marijuana aduse lui Jung Ilhoon.

Citind o declarație pe care a pregătit-o în avans, Jung Ilhoon a spus prntre lacrimi: „Aș dori să profit de această ocazie pentru a vă spune că reflectez profund asupra faptelor mele greșite. Regret serios acțiunile mele nebunești și mi-e rușine de mine. Timpul petrecut în centrul de detenție a fost un timp de reflecție profundă asupra faptelor mari și mici pe care le-am comis în viața mea. Întrucât întâlnirile sunt restricționate din cauza situației COVID-19, am făcut schimb de scrisori cu familia mea și am simțit profund dragostea lor care nu cunoaște limite. Îmi lipsește cu adevărat viața de zi cu zi obișnuită de care mă bucuram. Am înțeles pe deplin cum drogurile îmi pot distruge viața, precum și daunele teribile pe care le au asupra societății. Promit ferm cunoscuților mei și onorabilului judecător că de acum înainte nu voi trăda niciodată inimile familiei mele iubite și celor care au încredere în mine și că voi duce o viață corectă și cinstită. Chiar am greșit. Imi cer scuze.”

Avocatul lui Jung Ilhoon a declarat: „Este prima infracțiune a tuturor inculpaților și ei au depus mai multe declarații de părere de rău, reflectând cu seriozitate asupra lor în timpul celor cinci luni petrecute în centrul de detenție. Există nenumărate petiții din partea familiei, prietenilor și colegilor lor. În cazul lui Jung Ilhoon, există peste două cutii de petiții trimise de fanii săi străini. Există un motiv pentru care să se întoarcă în societate și are abilitățile și legăturile clare care îi permit să promoveze. Sunt tineri la o vârstă la care ar trebui să-și hrănească visele, așa că lumea este de părere că vor juca un rol important în societate.”

Se spune că Jung Ilhoon a depus 87 de declarații de părere de rău de când au început procesele de la apel.

Jung Ilhoon s-a înrolat ca lucrător în serviciul public în mai 2020 și a părăsit BTOB în decembrie 2020.

 

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s