Kihyun din MONSTA X vorbește despre ultimul comeback al trupei, noul film + multe altele

MONSTA X’s Kihyun Talks About The Group’s Latest Comeback, Upcoming Film, And More

MONSTA X a pregătit un film, care va fi disponibil și în cinematografele din România.  În  noul pictorial pentru revista @star1, Kikyun vorbește despre asta și multe altele, etalându-și cu naturalețe calitățile sale vizuale.

În noul său pictorial, Kihyun captivează atât cu o apariție pură, cât și cu un aspect carismatic. De asemenea, idolul a impresionat personalul de pe platou cu ipostazele sale naturale în timp ce modela pentru revistă. În timpul interviului care a urmat ședinței foto, Kihyun a vorbit despre noul mini album al grupului său „No Limit”.

Kihyun a împărtășit: „Piesa principală este „Rush Hour”, pe care a produs-o Joohoney. Am arătat un farmec mai reținut pentru o vreme, dar au fost mulți oameni cărora le-a fost dor intensitatea grupului MONSTA X. Cred că putem arăta o performanță puternică pentru prima dată după mult timp cu această revenire, așa că aștept cu nerăbdare.”

Membrul MONSTA X și-a exprimat, de asemenea, entuziasmul pentru lansarea viitorului film „MONSTA X: The Dreaming”, care va avea premiera pe 8 decembrie. El a comentat: „Intenționăm să arătăm sincer cât de mult efort am depus pentru a obține un album bun și o performanță bună, ceea ce simt membrii în interior, precum și evoluții pe care nu le-am dezvăluit încă.”

În ceea ce privește participarea grupului la turneul iHeart Radio Jingle Ball din acest an din Statele Unite, Kihyun a remarcat: „Este o onoare să lucrez cu muzicieni de top. Partea cea mai interesantă este că vom putea întâlni fanii personal pentru prima dată în doi ani.”

În prezent, pe lângă promovarea celui mai recent album al lui MONSTA X, Kihyun găzduiește „Midnight idol” de la Naver NOW cu I.M. Artistul a împărtășit: „Deși sunt multe aspecte în care încă mai am lipsuri, vreau să arăt o chimie perfectă cu I.M de când am început să găzduim show-ul. abilitățile s-au îmbunătățit mult de când am  început.”

Pictorialul complet și interviul vor fi disponibile în luna decembrie.

 

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s