Germania anunță cel mai mare festival K-Pop din Europa: (G)I-DLE și MONSTA X sunt primele trupe confirmate!

G)I-DLE and MONSTA X to perform at Europe's biggest K-pop festival

K-Pop-ul are o creștere de 44,8% de la an la an, ceea ce îl face unul dintre genurile muzicale cu cea mai rapidă creștere în vânzări, streaming și servicii de abonament cu plată

Grupul Live Company PLC (AIM:LVCG) a confirmat că festivalul K-Pop „KPOP.Flex” va avea loc la Frankfurt, Germania, pe 14 mai 2022.

Festivalul, care va fi cel mai mare de acest gen din Europa, a fost anunțat anterior ca fiind în negocieri de către compania listată la AIM la momentul rezultatelor sale intermediare din septembrie.

Monsta X und (G)I-DLE kommen zu Europas größtem K-Pop-Festival 2022 nach  Frankfurt | Ticketmaster Blog

Evenimentul este un joint venture (JV) între subsidiara K-Pop Europa (KPE) deținută în proporție de 50% de către Live Company, Deutsche Bank Stadium (DB Stadium), PK Events și Seoul Broadcasting Service (SBS).

„KPOP.Flex este o oportunitate extraordinară pentru partenerii JV de a prezenta K-Pop-ul în fața bazei uriașe de fani europeni a genului pe un stadion de clasă mondială care a găzduit concerte pentru superstaruri globale precum Coldplay și Elton John, a declarat președintele Live Company, David Ciclitira.

Kpop.Flex va începe sezonul muzical la Deutsche Bank Park din Frankfurt. Radiodifuzorul coreean SBS va filma festivalul și va crea un montaj făcut pentru TV, pentru a-l difuza în Coreea după eveniment.

MONSTA X și (G)I-DLE sunt primele două dintre cele șapte nume principale de artiști care vor fi dezvăluite, iar cele rămase vor fi anunțate în ianuarie.

Festivalul, care va găzdui 44 000 de fani pe stadionul Deutsche Bank Park , poate fi prelungit de KPE pentru încă patru ani, fără costuri suplimentare.

KPE va plăti 400 000 USD din costul total de finanțare de 1,75 milioane USD, și va primi la schimb 40% din veniturile din sponsorizare, 100% profit din mărfurile online, 75% din profitul net din produse de la eveniment, toate drepturile de difuzare și streaming și un procent din profiturile din vânzarea biletelor.

Ticketmaster, care este deținut de Live Nation Inc, se ocupă de toate vânzările de bilete.

Sursa 1

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s