Yulhee spune că nu avea niciun ban când s-a măritat cu Minhwan

기사 대표 이미지:[SBS Star] VIDEO: Yulhee Shares She Had No Money at All When She Married MinhwanYulhee, ex-membra trupei de fete LABOUM, dezvăluie că nu avea niciun ban atunci când s-a măritat cu Minhwan din trupa de băieți FT Island.Recent, Yulhee și-a actualizat canalul YouTube cu o a doua parte a videoclipului de întrebări și răspunsuri pentru  Yulhee și Minhwan.

În acest videoclip, cuplul și-a făcut timp să răspun sincere la întrebările adresate de fanii lor. 

 

Una dintre întrebările pe care le-au primit a fost: „Cine gestionează finanțele în casă?”

Yulhee a răspuns: „Înainte eram eu. Aam gestionat banii cam doi sau trei ani, dar recent i-am pasat datoria lui Minhwan. Primesc bani de buzunar lunar de la el acum. Îmi place foarte mult așa.”

Ea a reluat: „Nu aveam bani în contul meu bancar când ne-am căsătorit. Nu am câștigat nimic ca LABOUM, așa că obișnuiam să iau bani de buzunar de la părinții mei. Erau și foarte puțini. Erau doar suficienți pentru mine. Să mă răsfăț cu băuturi și gustări.”

Ea a continuat: „Când Minhwan mi-a cerut să-i gestionez finanțele cu ani în urmă, m-am speriat. Nu am avut niciodată atât de mulți bani în mâini până atunci, așa că m-am simțit foarte presată. Mi-a dat dureri de cap. Acum că mai sunt în mâinile mele, mă simt atât de în largul meu.”

Apoi, Minhwan a explicat de ce i-a cerut să-i gestioneze finanțele atunci când s-au căsătorit.

Minhwan a spus: „Yulhee mi-a spus că nu vrea să-și asume responsabilitatea managementului financiar acasă, dar am simțit că are nevoie de asta. Așa că, am convins-o să o facă. Avea atât de jos stima și depresia după ce a fost însărcinată cu Jae-yul din cauza unor modificări în corpul ei.”

El a adăugat: „Așadar, am vrut ca ea să se simtă mai fericită și să-și recapete încrederea uitându-se la cifrele din contul bancar. De asemenea, nu am vrut să se simtă ca și cum ar fi mai mică decât prietenii ei din cauza banilor când ieșea cu ei.”

Yulhee a răspuns: „Da, m-a ajutat. M-am simțit presată, deoarece eram obișnuită să-mi gestionez banii de buzunar. Nu cred că e treaba mea. Nu mai am o stimă de sine scăzută datorită ție. Să fii tu cel responsabil de finanțe este mai bine.”

Ea a continuat râzând: „Oh, la început, când Minhwan cheltuia cam 30 000 de woni (aproximativ 25 de dolari) fără să-mi spună, aș fi zis: „De ce ai cheltuit atât de mulți bani fără să discuți cu mine?” Chiar și 30 000 de woni mi se păreau o sumă imensă.”

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s